Yandex Metrica

Meteoroloji'den korkutan uyarı! Birçok ilde şiddetli kar ve sağanak bekleniyor

Meteoroloji birçok il için şiddetli sağanak ve kar uyarısında bulundu. Uzmanlar ayrıca bu sene geçtiğimiz yıllara oranla daha fazla kar yağışının beklendiğini söyledi.

Yaşam

23.01.2024, 22:16

Meteoroloji'den alınan hava durumu tahmin  raporuna göre, ülke genelinde parçalı ve çok bulutlu bir hava hakim. Marmara, Ege (Afyonkarahisar hariç), Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyıları Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu, Ankara, Eskişehir, Sivas, Artvin ve Van çevreleri, Antalya'nın batı kesimleri ile Doğu Akdeniz'in Toroslar kesiminin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Ünlü tarihçi İlber Ortaylı'dan kötü haber! Fenalaşarak hastaneye kaldırıldı! Ünlü tarihçi İlber Ortaylı'dan kötü haber! Fenalaşarak hastaneye kaldırıldı! Haberi Görüntüle

MARMARA'NIN BATISI VE KUZEY EGE İÇİN KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Yağışlar Marmara'nın batısı ve Kuzey Ege'de kuvvetli olacak. Bu nedenle yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar, sel, su baskını vb.) tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir.

Hadise Belçika'da rüzgar gibi esecek! Ünlü müzik yarışmasının jüri koltuğuna oturacak! Hadise Belçika'da rüzgar gibi esecek! Ünlü müzik yarışmasının jüri koltuğuna... Haberi Görüntüle

SİBİRYA'DAN GELEN SOĞUK HAVA DALGASI TÜRKİYE'Yİ ETKİSİ ALTINA ALACAK

Öte yandan soğuk hava etkisini iyiden iyiye arttırmaya başladı. Yüksek kesimlerde kar yağışı etkili olurken uzmanlar aralık ayı için kritik uyarıda bulundu. Sbirya'dan gelen soğuk hava dalgasının Avrupa ve Türkiye'yi etkisi altına alacağı öğrenildi. 

Demet Evgar'ın kaldırım ortasında çıldırdığı anlar: Her geçen dönüp bir daha baktı Demet Evgar'ın kaldırım ortasında çıldırdığı anlar: Her geçen dönüp bir... Haberi Görüntüle

KIŞ GEÇEN YILLARA GÖRE DAHA SERT GEÇECEK

Prof. Dr. Tatlı, Sibirya yüksek basıncından dolayı ülkede ayazın etkili olacağını vurgulayarak, Türkiye'yi ilgilendiren özellikle Avrupa'yı ilgilendiren bir konu var. Sibirya yüksek basıncı var. Bu kuru, soğuk bir hava getiriyor. Bu kar örtüsüne ek olarak buraları daha da soğutacağı bekleniyor." dedi. Tahminlerin doğru çıkması halinde kış geçmiş yıllara göre çok daha sert geçecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading