Yandex Metrica

Aşklarına bir şans daha veriler! Aytaç Şaşmaz'ın ünlü sevgilisine olan aşkı yeniden alevlendi!

Aşklarına bir şans daha veriler! Aytaç Şaşmaz'ın ünlü sevgilisine olan aşkı yeniden alevlendi!

Söz, Hatırla Sevgili, Darmaduman, Altın Kafes, Hekimoğlu gibi dizilerde rol almış 25 yaşındaki ünlü oyuncu Aytaç Şaşmaz 1.5 yıldır birlikte olduğu sevgilisi oyuncu Cemre Baysal ile yolları ayırmıştı. Ancak çift ayrılığa dha fazla dayanamadı ve yeniden barıştı.

Yaşam

18.05.2024, 16:40

Aytaç Şaşmaz ile birlikte Baht Oyunları dizisinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan ünlü Cemre Baysel ile sürpriz bir karar aldıklarını açıkladı. 

15 Mayıs 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 15 Mayıs 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

YENİDEN BARIŞTILAR

1.5 yıl sevili olan ancak sonrasında ayrılık kararı alan Baysel bir mekan çıkışı, "Bu konuda konuşmak istemiyorum. Her şey aslında kendi gidişatında gidiyor. Biz de insanız. Böyle bir yolculuk bizimkisi" demişti. 

Baysel ve Şaşmaz'ın yakın çevresinden gelen haberlere göre çiftin barıştığı ve aşk yaşamaya başladıkları öğrenildi. Aşklarına bir şans daha verdikleri iddia edildi.

Oğuzhan Koç ile boşanmıştı! Kalbi kırık oyuncu Demet Özdemir'in aşk açıklamaları herkesi şaşkına çevridi! Oğuzhan Koç ile boşanmıştı! Kalbi kırık oyuncu Demet Özdemir'in aşk... Haberi Görüntüle

DİZİ SETİNE SÜRPRİZ ÇİÇEKLER

Çiftin aşklarının evliliğe gidip gitmeyeceği merak edilirken ünlü oyuncu Şaşmaz, sevgilisi Baysal'ın dizi setine sürekli çiçek gönderdiği iddia edildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading