Yandex Metrica

İstanbul Havalimanı'na nasıl gidilir? İstanbul Havalimanı servisleri nerelerden, hangi saatlerde kalkıyor?

İstanbul Havalimanı'na nasıl gidilir? İstanbul Havalimanı servisleri nerelerden, hangi saatlerde kalkıyor?

Yaz tatilinin gelmesi ile vatandaşlar gidecekleri yer için bilet alımına başladı. İstanbul Havalimanı'ndan uçak bileti alan ya da gelecek olan misafirini karşılamak isteyen vatandaşlar, "İstanbul Havalimanı'na nasıl gidilir? İstanbul Havalimanı servisleri nerelerden, hangi saatlerde kalkıyor?" sorularının yanıtlarını arar oldu. İşte detaylar...

Yaşam

18.03.2024, 04:07

İstanbul Havalimanı'ndan uçak bileti alan ya da gelecek olan misafirini karşılamak isteyen vatandaşların araştırdığı, "İstanbul Havalimanı'na nasıl gidilir? İstanbul Havalimanı servisleri nerelerden, hangi saatlerde kalkıyor?" sorularının yanıtlarını haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Yılın bomba aşkı geldi! Güzel oyuncu Dilan Deniz Çiçek ünlü yönetmenle el ele yakalandı! Yılın bomba aşkı geldi! Güzel oyuncu Dilan Deniz Çiçek ünlü... Haberi Görüntüle

İSTANBUL HAVAALANI'NA NASIL GİDİLİR?

İstanbul Havalimanı otobüs, HAVAIST otobüsleri ve taksiler ile kolayca ulaşım sağlayabilirsiniz. İstanbul Havalimanı Avrupa Yakası'nda Arnavutköy'e bağlı mevkide bulunmaktadır. Havalimanı'nın bazı merkezi ilçelere yol uzaklığı şu şekildedir: Taksim'e 40 km, Levent'e 36 km, Avcılar 53 km, Kavacık 42 km, Kadıköy 52 km, Üsküdar 47 km.

İstanbul Havalimanı'na gidiş alternatiflerinden biri de otobüslerdirH-1, H-2, H-3, H-6, H-7, H-8 ve H-9 numaralı belediye otobüsleri İstanbul Havalimanı'na giden 7 hattır.

İstanbul Havalimanı'na gidebilmenin bir diğer yolu HAVAİST otobüsleridir. HAVAİST otobüslerinin HVİST-5, HVİST-6, HVİST-7, HVİST-8, HVİST-9, HVİST-10, HVİST-13, HVİST-14 ve HVİST-15 numaralı hatlarını kullanarak havalimanına ulaşım sağlayabilirsiniz.

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu ünlü sunucudan yardım istedi! Annesini bulmak için ünlü programa başvurdu! Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu ünlü sunucudan yardım istedi! Annesini... Haberi Görüntüle

İSTANBUL HAVALİMANI'NA SERVİS VAR MI?

İstanbul Havalimanı'ndan servis olarak HAVAİST otobüsleri kullanılıyor. Belirli bir ücret karşılığında bu otobüsler İstanbul Havalimanı'na servis yapan HAVAİST otobüsleri; Esenler Otogar, Halkalı- Başakşehir, Beylikdüzü-Çatalca, Avcılar- Bahçeşehir, Kadıköy- Tepeüstü, Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı, Bakırköy-Yenibosna ve Yenikapı- Aksaray'dan kalkış yapmaktadır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading