Yandex Metrica

Güpegündüz parkın ortasında eşini öldürdü! Cani Koca linç edilmek istendi

İstanbul Ataşehir'de bir kişi, parkta eşini bıçaklayarak öldürdü. Olayın ardından kaçan koca kısa süre sonra suç aletiyle yakalandı. Cani koca çevredekiler tarafından linç edilmek istendi.

Yaşam

23.01.2024, 19:13

Ataşehir'de Örnek Mahallesi'nde İsmet İnönü Parkı'nda Selma K. ile kocası Tuncay K. arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın ardından eşi Selma K'yi bıçakla yaralayan zanlı kaçtı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen polis, şüpheliyi olay yerine yakın bir yerde suçta kullandığı bıçakla yakaladı.

Ağır yaralanan Selma K. ise kaldırıldığı hastanede yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Kainat güzeli değil yalancı güzel oldu! Suudi model Rumi Al- Qahtani'nin söylediği yalan ortaya çıktı! Kainat güzeli değil yalancı güzel oldu! Suudi model Rumi Al-... Haberi Görüntüle

SALDIRGANA LİNÇ GİRİŞİMİ

Karısını öldürdükten sonra parktan rahat tavırlarla ayrılan saldırganı çevredekiler yakaladı. Yere yatırılan saldırgan polis teslim edildi. Bu sırada Tuncay Kılıç'a öfkeli kalabalık saldırdı.

Darbedilen saldırganı polis zırhlı araca güçlükle bindirdi. Tuncay Kılıç sorgulanmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Esra Ezmeci'yi kahreden itiraf! Canlı yayında anlattıklarıyla izleyiciler şoke oldu: Kızım üvey babasıyla... Esra Ezmeci'yi kahreden itiraf! Canlı yayında anlattıklarıyla izleyiciler şoke oldu:... Haberi Görüntüle

''ELLERİNİ VE BIÇAĞI ÇİMENE SİLDİ''

Görgü tanığı Hakkı Çırçır, "Parkta kadını bıçaklıyordu. Koştuk engellemeye çalıştık ama engelleyemedik. Kadın yere düştü bir de sırtından vurdu. Ellerini ve bıçağı çimene sildi. Gençler peşinden koştu, yakalandı" dedi.

Başka bir görgü tanığı Recebiye Ürküt ise, " 'Yapma, yapma' sesleri geliyordu. Adam bıçaklamaya devam ediyordu. Ayıran olmadı. Adam kaçtı ama sonra yakaladılar" diye konuştu.

Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

Türkiye'nin konuştuğu olaya sanat camiasından bir tepki daha! Nilgün Belgün'den Suphiye Orancı yorumu: Başıma bir şey gelmeyecekse... Türkiye'nin konuştuğu olaya sanat camiasından bir tepki daha! Nilgün Belgün'den... Haberi Görüntüle

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada, bugün saat 14.00 sularında Ataşehir Örnek Mahallesi Parkı'nda meydana gelen "aile içi şiddet" olayında şüpheli Tuncay K'nin eşi Selma K'yi çeşitli yerlerinden bıçaklayarak olay yerinden kaçtığının tespit edildiği aktarıldı.Yaralının 112 Acil sağlık ekiplerince hastaneye sevk edildiği ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı belirtilen açıklamada gözaltına alınan zanlının olayda kullandığı suç aletinin de ele geçirildiği kaydedildi.

Açıklamada, "Kadınlara yönelik her türlü şiddeti nefretle kınıyor, bu elim hadise neticesinde hayatını kaybeden Selma K'ye Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz." ifadelerine yer verildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading