Yandex Metrica

Evde paketleme işi 2022! İŞKUR evde paketleme başvuru nasıl yapılır?

Evde paketleme işi 2022! İŞKUR evde paketleme başvuru nasıl yapılır?

Evden çalışmak isteyen ve ev hanımları için İŞKUR vatandaşlara iş imkanı sunuyor. Evde paketleme işi ev ekonomisine katkıda bulunmak isteyenlerin ilk araştırdıkları konulardan bir tanesi. Peki evde paketleme işi 2022! İŞKUR evde paketleme başvuru nasıl yapılır?

Yaşam

07.03.2024, 04:44

Ev hanımları, ev ekonomisine katkı sağlamak isteyenler ve hayat şartları yüzünden evden çalışmak zorunda kalanlar içib maddi destek sağlamak amacıyla evde paketleme işi arıyor. Vatandaşlar internette 'Evde paketleme işi 2022! İŞKUR evde paketleme başvuru nasıl yapılır?' araması gerçekkleştiriyor. Peki evde paketleme işi 2022! İŞKUR evde paketleme başvuru nasıl yapılır?

Bulaşık makinesinde bunu kullanıyorsanız plastik yiyorsunuz! ABD'de toplatılıyor Bulaşık makinesinde bunu kullanıyorsanız plastik yiyorsunuz! ABD'de toplatılıyor Haberi Görüntüle

EVDE PAKETLEME İŞİ NEDİR?

Evde çalışıp ev bütçesine destek olmak isteyenlere İŞKUR, evde paketleme işi olan nikah şekeri, sabun, tel toka, kulak çubuğu paketleme ve poşet katlama gibi işler sunmaktadır. Bu proje içerisinde bulunan kadınların ev ekonomisine ek olarak ülke ekonomisine olumlu bir katkı yapmaktadır.

İŞKUR'un desteği ile yapılan evde paketleme işi için başvurular zaman zaman İŞKUR'a bağlı olan kurumlarca gerçekleştirilir. Ev hanımlarının çalışma hayatına katılabilmesi için İŞKUR'a bağlı olan firmaların evde paketleme işi ilanlarını çeşitli zamanlarda kontrol etmeleri gerekiyor.

23 Nisan 2024 Çocuk Bayramı etkinlikleri! İBB, 23 Nisan Çocuk Bayramı'nda ücretsiz konser, etkinlik var mı? 23 Nisan 2024 Çocuk Bayramı etkinlikleri! İBB, 23 Nisan Çocuk... Haberi Görüntüle

İŞKUR EVDE PAKETLEME BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Evde paketleme işiyle İŞKUR evde ek iş imkanlarına başvuru yaptıktan sonra firmalar tarafından yapabileceğiniz ek kişiler evinize kadar getiriliyor. Başvuru işlemlerini İŞKUR'un web sitesi üzerinden tamamlandıktan sonra aynı zamanda bulunduğunuz ilde bulunan İŞKUR İl müdürlüklerinden de başvuru gerçekleştirebilirsiniz. Başvurunuz olumlu sonuçlanmasıyla aylık 2 bin 500 TL ile 6 bin TL arasında gelir ya da ek gelir kazanabilirsiniz. İŞKUR'un evde ek iş ilanları internette ya da sosyal mecralarda bulunanlara göre son derece güvenilir. Çünkü firmalar bu işleri size İŞKUR güvencesi ile veriyor maaşınızdan İŞKUR tarafından yatırılıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading