Yandex Metrica

Hamas'tan ABD Temsilciler Meclisinin aldığı karara tepki: 'Taraflı ve düşmanca'

Hamas'tan ABD Temsilciler Meclisinin aldığı karara tepki: 'Taraflı ve düşmanca'

Hamas'ın Telegram hesabından yapılan yazılı açıklamada, "ABD Temsilciler Meclisinin, FKÖ'ye ve diğer Filistinli gruplara mensup kişilerin siyasi bağları ve görüşleri nedeniyle ABD'ye girişini yasaklayan yasa tasarısını onaylamasını kınıyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Dünya

20.05.2024, 15:23

ABD Temsilciler Meclisi, FKÖ'ye ve diğer Filistinli gruplara mensup kişilerin siyasi bağları ve görüşleri nedeniyle ABD'ye girişini yasaklayan yasa tasarısını onaylamıştı. Hamas'tan yapılan açıklamada alınan bu karar eleştirildi ve  "Siyonist düşmanın, Filistin halkına karşı kapsamlı savaşına hizmet eden bu taraflı karar, Biden yönetimini, Nazi işgalinin ortağı konumuna yerleştiriyor." ifadesi kullanıldı.

25 yıl sonra uzayda bulundu: Kayıp uydudan haber var 25 yıl sonra uzayda bulundu: Kayıp uydudan haber var Haberi Görüntüle

422 "EVET"LE KABUL EDİLDİ

Söz konusu tasarı ABD Temsilciler Meclisinde  2 "hayır" oyuna karşı, 422 "evet"le kabul edilmişti. Tasarının  yasa haline gelebilmesi için  Kongrenin üst kanadı ABD Senatosundan da geçmesi ve ABD Başkanı tarafından imzalanması gerekiyor. ABD, 2018 yılında da FKÖ'nün Washington'daki ofisini kapatma kararı almıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Dünya


Loading