Yandex Metrica

Sitede Ara

Zemine 1.5 metre kaçak kat indiği için gözaltına alınmıştı: Savunması 'pes artık' dedirtti

Zemine 1.5 metre kaçak kat indiği için gözaltına alınmıştı: Savunması 'pes artık' dedirtti

Kağıthane'de bir apartmanın zemin katını 1.5 metre kazıp kaçak kat inen şahsın ifadesi 'Pes artık' dedirtti. Gözaltına alınan şahıs, 'Kazıdan ben sorumlu değilim' dedi.

Gündem

23.01.2024, 20:29

İstanbul'un Kağıthane ilçesi Ortabayır Mahallesi'nde bulunan bir sokakta 5 katlı binanın zemin katını kazarak 1.5 metre kaçak kat indiği için gözaltına alınan şahsın savunması 'pes artık' dedirtti.

Bakan Uraloğlu'ndan hala Türkiye'ye temsilci atamayan X için açıklama! Bant daraltma gündemde Bakan Uraloğlu'ndan hala Türkiye'ye temsilci atamayan X için açıklama! Bant... Haberi Görüntüle

BİNANIN ARKA DUVARINI KIRIP MOLOZLARI TAŞIDI

Zeminde 3 ayrı yerde kazı yapan ve rahatça çalışabilmek için binanın arka duvarını kıran şahıs, çıkardığı moloz, hafriyat ve toprrakları kamyonetle taşımıştı. Molozları taşırken vatandaşlar tarafından fark edilen şahıs, ihbar üzerine polis ve zabıta ekibinin gelmesiyle apar topar olay yerinden kaçmıştı.

23 Nisan 2024 Çocuk Bayramı etkinlikleri! İBB, 23 Nisan Çocuk Bayramı'nda ücretsiz konser, etkinlik var mı? 23 Nisan 2024 Çocuk Bayramı etkinlikleri! İBB, 23 Nisan Çocuk... Haberi Görüntüle

KAZDIĞI YERLER DOLDURULUYOR

Olay yerine gelen ekipler, şahsın zeminden yaklaşık 1.5 metre aşağıya kaçak kat indiği ve alanı tahtalarla güçlendirip beton dökme aşamasına geçtiği görülmüştü. Olayın ardından Kağıthane Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü şahsın kazdığı yerleri doldurmak için çalışma başlatmıştı. 

Son dakika... Teleferik kazasıyla ilgili yeni gelişme: Kazada ihmalleri bulunan belediye başkanı Mesut Kocagöz tutuklandı Son dakika... Teleferik kazasıyla ilgili yeni gelişme: Kazada ihmalleri bulunan... Haberi Görüntüle

ADLİ İŞLEM BAŞLATILDI

Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü Gültepe Polis Merkezi Amirliğine bağlı Suç Araştırma Büro ekipleri,  söz konusu şahsın çeşitli suçlardan emniyette 24 tane kaydı olduğunu ortaya çıkardı. Şahsın Ortabayır'da bir işyerinde olduğunu belirleyen Kağıthane polisi, şahsı yakaladı. Şahıs hakkında  "imar kirliliğine neden olma" ve "tehdit" suçlarından adli işlem yapıldı. 

GSM operatörlerinden son dakika açıklaması! 5 gün kaldı: Aksi takdirde 626 lira ödenecek GSM operatörlerinden son dakika açıklaması! 5 gün kaldı: Aksi takdirde... Haberi Görüntüle

İFADESİ 'PES ARTIK' DEDİRTTİ

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Bayram K. savcılık ifadesinde şu savunmayı yaptı:

Bodrum katı işyeri olarak satın aldım. Aldığım da zemini kazılmış haldeydi, kazıdan ben sorumlu değilim. Aksine burayı temizlemek ve sağlamlaştırmak için çabaladım. Asla kolonlara zarar vermedim. 100 bin lira zararım var.

Şahsın mahkemeye sevk edilmesi bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading