Yandex Metrica

GSM operatörlerinden son dakika açıklaması! 5 gün kaldı: Aksi takdirde 626 lira ödenecek

GSM operatörlerinden son dakika açıklaması! 5 gün kaldı: Aksi takdirde 626 lira ödenecek

GSM operatörlerinden son dakika uyarısı geldi. Buna göre hattını yenilemek isteyenler için son 5 gün. Ücret tarifesine gelen zamlar mobil hat devir işlemlerinde uygulanacak tarifeyi de etkiledi.

Gündem

20.04.2024, 09:13

GSM operatörlerinden son dakika uyarısı geldi. Buna göre hattını yenilemek isteyenler için son 5 gün. Ücret tarifesine gelen zamlar mobil hat devir işlemlerinde uygulanacak tarifeyi de etkiledi. GSM şirketleri hattını yenilemek isteyenlerden 626 lira talep edecek. İşte tarifeler:

Kylian Mbappe maaşı ne kadar? Mbappe Real Madirid'den kaç para alacak? Kylian Mbappe maaşı ne kadar? Mbappe Real Madirid'den kaç para... Haberi Görüntüle

VODAFONE

Vodafone, mağazalara gelerek devir yaptırmak isteyen müşterilerden 626 lira 17 kuruş ücret alıyor ve bu ücreti işlem sırasında tahsil ediyor. Devir sırasında istenen zorunlu belgeler ise şunlar:

Abonelik sözleşmesi devrede ve devralan aboneye ait nüfus cüzdanı veya kimlik alternatif evraklarından biri devir formu (devreden ve devralan tarafından imzalanmış). 626 lira 17 kuruş, 12 taksitle abonenin faturasına yansıtılacaktır.

Fatma Zehra Kınık kimdir? Fatma Zehra Kınık kimdir? Haberi Görüntüle

TURKCELL

Turkcell tarafındna yapılan açıklamada ise şu ifadeler kullanıldı:  "Faturalı hattı devralan kişi devir için başvurduğu ve Devir Beyan Formu'nu imzaladığı tarih itibarıyla henüz faturaya dönüşmemiş haberleşme hizmetlerine ilişkin ücretleri, abonelik ve ek hizmetlere ilişkin ücretleri (roaming, kampanya erken iptal ücretleri, gecikme faizi bedelleri vb.) ve bu işlemlerden doğan tüm devir masraflarını (Yeni Tesis Özel İletişim Vergisi, TGM ruhsat ücreti, TGM kullanım ücreti) devralmış olur. Devir aldığı hatla ilgili olarak yeni abonelik işlemleri yapılacak olup, ilk abonelikte tahakkuk eden vergiler ve devir ücreti devir alan abonenin ilk faturasına yansır. Devir başvuru tarihi itibarıyla faturalandırılmış borçlar ise, devreden kişinin ödeme sorumluluğundadır."

Habere Tepki Ver

0

7

1

3

0

0

0

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading