Yandex Metrica

Yunanistan'dan Türkiye'ye hadsiz tehdit! 'Bizimle uğraşmayın, ezeriz'

Yunanistan'dan Türkiye'ye hadsiz tehdit! 'Bizimle uğraşmayın, ezeriz'

Yunanistan Kalkınma ve Yatırım Bakanı Adonis Georgiadis, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Bir gece ansızın geliriz' sözlerini güldüklerini söyleyerek, Yunan Hava Kuvvetleri'nin Türk Hava Kuvvetleri'nin ezeceğini ve Erdoğan'ın Yunanistan'la uğraşmasının hata olduğunu iddia etti.

Gündem

05.04.2024, 04:46

Yunanistan Kalkınma ve Yatırım Bakanı Adonis Georgiadis, Türkiye'nin son zamanlarda Yunanistan'ı uyardığı konular hakkında değerlendirmelerde bulundu. 

Yunan medyası SKAI'ye konuşana Georgiadis, haddini aşarak, "Ne zaman Erdoğan'ın bir gece ansızın gelebileceği açıklamalarını duysak gülüyoruz" sözlerine yer verdi. 

Irak’ın kuzeyinde operasyon! Çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi Irak’ın kuzeyinde operasyon! Çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi Haberi Görüntüle

ABD'DEN ALDIKLARI SİLAHLARLA ÖVÜNDÜ 

Diğer yandan Georgiadis şu sözlere yer verdi: 

Sayın Erdoğan'a şunu demek istiyorum: Eğer gece, sabah ya da öğleden sonra gelirse bizim Rafale ile Viper (F-16 Block 70) uçaklarımız Türk Hava Kuvvetleri'ni ezer ve Türkiye, Ege'de tam hava üstünlüğüne sahip olduğumuz için merhametimize kalır. 

Tacizci öğretmen skandalı! 12 yaşındaki öğrenicisine önce tokat attı sonra taciz etti! Kan donduran olayı küçük kız bir bir anlattı Tacizci öğretmen skandalı! 12 yaşındaki öğrenicisine önce tokat attı sonra... Haberi Görüntüle

'YUNANİSTAN'LA UĞRAŞMASIN'

Yunanistan'ın savaşa girmek istemediğini söyleyen sağcı siyasetçi, "Biz Türkiye ile savaşa girmek için savaş uçağı almıyoruz. Ancak eski Roma'da söylenen şu söze inanıyoruz: Barış istiyorsan savaşa hazır ol. Bu yüzden Erdoğan'a, Yunanistan'la uğraşamaması gerektiğini söylüyorum" dedi. 

6 tabancalı Mossad ajanı, İstanbul'da kimin evinde kaldı: Gözler Çabad örgütü elebaşında 6 tabancalı Mossad ajanı, İstanbul'da kimin evinde kaldı: Gözler Çabad... Haberi Görüntüle

BATI'YA SIĞINAN MİÇOTAKİS'İ ÖVDÜ 

Diğer yandan her fırsatta ABD ve Batı'ya sığınan Miçotakis'i öven Georgiadis, "Miçotakis geldi ve silahlı kuvvetleri güçlendirdi. Torpidolar aldık, fırkateynler sipariş ettik, Fransa ve Amerika ile ittifak yaptık, Rafale'ları satın aldık, F-16'ların Viper seviyesine yükseltilmesine hızla devam ediyoruz, F-35 programına girmek için başvurduk. SYRIZA ise, bunlara karşı oy kullandı" dedi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading