Yandex Metrica

Sitede Ara

Tacizci öğretmen skandalı! 12 yaşındaki öğrenicisine önce tokat attı sonra taciz etti! Kan donduran olayı küçük kız bir bir anlattı

Tacizci öğretmen skandalı! 12 yaşındaki öğrenicisine önce tokat attı sonra taciz etti! Kan donduran olayı küçük kız bir bir anlattı

İzmir'de 12 yaşındaki kız çocuğun önce öğretmeninden şiddet gördü sonrasında ise tacize uğradı. Küçük kız korku dolu anları halalarına anlatırken aynı öğretmenin 8 yıl önce de İzmir Bayraklı'da görev yaptığı sırada aynı suçtan açığa alındığı öne sürüldü.

Gündem

02.05.2024, 23:04

Akılalmaz olay İzmir'in Bayandır ilçesinde gerçekleşti. 12 yaşındali N.T'nin 53 yaşındaki Fen Bilgisi Öğretmeni tarafından önce şidde gördüğünü sonrasında ise taciz edildiğini ailesine söyledi.

Halaları ile birlikte yaşadığı öğrenilen 12 yaşındaki N.T'nin ailesi durumu öğrenince öğretmen hakkında suç duyurusunda bulundu.

Milliyet farkı ücreti alan otel hangisi? Milliyet farkı nedir? Milliyet farkı ücreti alan otel hangisi? Milliyet farkı nedir? Haberi Görüntüle

8 YIL ÖNCEKİ SUÇUNU TEKRARLADI

12 yaşındaki küçük kızın anlattıkları sonrasında aile, Fen Bilgisi Öğretmeni F.Ş'nin Bayraklı'da 8 yıl önce görev aldığı sırada aynı konu nedeniyle hakkında sorulturma açıldığı öğrenildi. 

Bayraklı'daki görevinden Bayandır ilçesine göbderilen F.Ş'nin ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldüğü, sonrasında ise işlemlerinin ardından serbest bırakıldığı öğrenildi. 

Büyük gün geldi! Irak'ta Erdoğan'ın ziyareti öncesi caddelere Türk bayrağı asıldı! Büyük gün geldi! Irak'ta Erdoğan'ın ziyareti öncesi caddelere Türk bayrağı... Haberi Görüntüle

O ÖĞRETMEN AÇIĞA ALINDI

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, F.Ş'nin açığa alındığı öğrenildi. 

12 yaşındaki küçük kızın kuzeni Elif Özsüer olayın peşini bırakmayacaklarını ifade ederek küçük kızın anlattıklarını aktardı.

1 Mayıs Yenikapı-Hacıosman metrosu kapalı mı, saat kaçta açılacak? (Mecidiyeköy, Gayrettepe, Zincirlikuyu, Taksim, Vezneciler, Haliç, Osmanbey) 1 Mayıs Yenikapı-Hacıosman metrosu kapalı mı, saat kaçta açılacak? (Mecidiyeköy,... Haberi Görüntüle

ÖNCE ŞİDDETE SONRA TACİZE MARUZ KALDI

Özsüer'in konuyla ilgili, ''5 Nisan günü öğretmenine soru sorarken kuzenim öğretmeni tarafından şiddete ve tacize maruz kalıyor. Öğretmenin o gün okulda dersi olmamasına rağmen okulda bulunduğunu öğrendik. Öğretmen tokat attıktan sonra kuzenimin kendisini taciz etmiş. Kuzenim bunu daha sonra bize anlattığında da önce okula gidip öğretmeniyle görüşmek istedik; ardından da suç duyurusunda bulunduk.'' dedi.

12 yaşındaki küçük kızın kuzeni Özsüer F.Ş'nin daha öncede aynı olaydan dolayı sorulturma açıldığını belirterek;  ''Yaptığımız araştırmada, öğretmen F.Ş.'nin Bayraklı'da da benzer bir olay yüzünden soruşturma geçirdiğini, daha sonra Bayındır'a tayin edildiğini öğrendik. Öğrencileriyle sürekli yakınlaşan, elle temas eden bir öğretmen olduğunu öğrendik ve biz bu adamın başka bir yerde görev yapmasını istemiyoruz. Gerekli suç duyurusunda da bulunduk ve olayın peşini bırakmayacağız" açıklamasında bulundu.

DEM'in terör köşesi! Örgüt karargahına çevirmişler DEM'in terör köşesi! Örgüt karargahına çevirmişler Haberi Görüntüle

ÖĞRETMENDEN 'ADALET YERİNİ BULACAK' AÇIKLAMASI

Küçük kızı taci ettiği iddia edilen öğretmen F.Ş ise "Şu anda soruşturma aşamasında olan bir konu ile ilgili herhangi bir açıklama yapmamın doğru olmaz. Olay netleştikten ve adli ve idari soruşturmalar tamamlandığında adaletin yerini bulacağına olan inancımızı dile getirmek isteriz" dedi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

2

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Gündem


Loading