Yandex Metrica

Yunanistan bile düşmanlığı unuttu muhalefet düşmanlıktan vazgeçmedi! Depremden siyasi rant devşirmeye çalıştılar

Yunanistan bile düşmanlığı unuttu muhalefet düşmanlıktan vazgeçmedi! Depremden siyasi rant devşirmeye çalıştılar

Türkiye Kahramanmaraş'ta 7,7 büyüklüğündeki depremle sarsıldı. Devlet tüm imkanlarını depremin hemen ardından seferber ederken sosyal medyada bu felaketten siyasi rant devşirmeye çalışan provokatör isimler sahaya indi. İşte o rezil paylaşımlar...

Gündem

23.01.2024, 20:24

Türkiye Cumhuriyet tarihinin en büyük depremiyle karşı karşıya kaldı. Kahramanmaraş 7,7 büyüklüğünde depremle sarsılırken 10 il de de can pazarı yaşandı. Depremde can kaybı her geçen saat artarken arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. 

Savcılık harekete geçti! Baykar'a iftira atan İBB'nin provokatörleri hakkında soruşturma! Savcılık harekete geçti! Baykar'a iftira atan İBB'nin provokatörleri hakkında soruşturma! Haberi Görüntüle

CHP'NİN FONLADIĞI GAZETECİLER PROVOKASYON İÇİN SAHADA

Türkiye bu felaketle yasa boğulurken ülkenin derdinden siyasi rant elde etmeye çalışan fırsatçı provokatörler sahaya indi.

CHP tarafından fonlanan Cumhuriyet gazetesinde yazan Mine Kırıkkanat ile Halk Tv sunucusu Şirin Payzın deprem sonrası mide bulandıran paylaşımlarda bulundu. Kırıkkanat ve Payzın'ın ardın gazeteci diye geçinen Fatih Portakal, Enver Aysever, ekonomist Özgür Demirtaş da devlete yönelik suçlayıcı ifadeler kullandı. CHP'li verkiller de provokasyon yapan gazetecilere benzer konuşmalar yaptı.

Bayraktar TB3 30. uçuşunu da başarıyla gerçekleştirdi: Toplamda 286 saat uçtu Bayraktar TB3 30. uçuşunu da başarıyla gerçekleştirdi: Toplamda 286 saat... Haberi Görüntüle

FONDAŞ KAFALARDAN UCUZ SİYASİ PROVOKASYON

Tarihi afette hasar gören yapılar üzerinden AK Parti iktidarını hedef alan yazar Mine Kırıkkanat, yaptığı 3 paylaşımda “AKP yol yaptı!”, “AKP hastane yaptı!”, “AKP havalimanı yaptı!” ifadelerini kullandı.

Televizyoncu Şirin Payzın, “Ve yine depremden daha çok binalar rant ve müteahhitler öldürdü vatandaşlarımızı.. çok acı” dedi.

Ucuz Tesla fiyatı ne kadar? 1.7 milyon liraya Tesla Model Y siparişi nasıl verilir? Tesla'nın fiyatı neden düştü? Ucuz Tesla fiyatı ne kadar? 1.7 milyon liraya Tesla Model... Haberi Görüntüle

FELAKET TELLALLIĞI İLE DEVLETİ HEDEF ALDILAR

Özgür Demirtaş, “Deprem Yönetmeliğinden sonra yapıldığı halde yıkılan evlerin müteahhitlerine ve o yapılara izin veren görevlilere acilen yurtdışı çıkış yasağı…” ifadelerini kullandı.

Fatih Portakal yıkılan Adıyaman Belediye binasının fotoğrafını paylaşarak “Devletin hali tam da bu şekilde” ifadelerini kullandı. Fatih Portakal, "Marmara depremi sonrası hiç bir kentimizde kentsel dönüşüm gerçekleştirilmedi." sözlerini sarf etti.

Portakal, "İmar afları, Türkiye’de bu felaketlerin yaşanmasının sebebi imar afları. Bu iktidar bu deprem olmasa imar affını gündeme getirmeyi düşünüyordu." diye konuştu.

Steinmeier'e Türkiye'de bir şok daha: Siyonist İsrail, işbirlikçi Almanya Steinmeier'e Türkiye'de bir şok daha: Siyonist İsrail, işbirlikçi Almanya Haberi Görüntüle

CHP'Lİ VEKİLDEN AKILALMAZ SÖZLER

CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, AFAD'ın bölgede olmadığı iddiasında bulunarak, "Hatay Havalimanı'na uçak inemiyor ama Adana'dan nakli mümkün. Karayoluyla geliş mümkün. İnanılmaz derecede yalnızız. Ve çok kötü bir durumda. Bu saatten sonra göçük altında kalan herkesin ölü çıkacağı gibi bir ihtimali düşünmek bile istemiyorum. AFAD buraya gelsin." dedi.

Sancaktepe Belediyesi toplam borcu ne kadar 2024? Sancaktepe Belediyesi hangi partinin? Sancaktepe Belediyesi toplam borcu ne kadar 2024? Sancaktepe Belediyesi hangi... Haberi Görüntüle

MİÇOTAKİS: TÜM GÜCÜMÜZLE TÜRKİYE'NİN YANINDAYIZ

Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis de deprem nedeniyle Yunanistan'ın tüm gücüyle Türkiye'nin yanında olduğunu vurguladı.

Miçotakis, telekonferansla çeşitli bakanlıklarla düzenlediği toplantıdan önce yaptığı açıklamada, deprem nedeniyle duyduğu üzüntüyü dile getirdi ve ülke olarak tüm imkanların Türkiye'ye sunulması gerektiğini kaydetti.

Yunanistan'ın deprem konusunda tecrübeli olduğunu ifade eden Miçotakis, deprem bölgesinde arama kurtarma çalışmalarına katılmak üzere Yunanistan'dan Özel Afet Müdahale Birimine (EMAK) bağlı ekiplerin gönderileceğini anımsattı. Miçotakis, Yunanistan'ın, Türkiye'ye destek teklifinde bulunan ilk ülke olduğunu da iddia etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading