Yandex Metrica

Sitede Ara

Sancaktepe Belediyesi toplam borcu ne kadar 2024? Sancaktepe Belediyesi hangi partinin?

Sancaktepe Belediyesi toplam borcu ne kadar 2024? Sancaktepe Belediyesi hangi partinin?

Yerel seçimlerin ardından CHP'nin kazandığı Sancaktepe Belediyesi'nde borç durumuyla ilgili bilgiler belediye binasına asıldı. AK Parti'nin 15 yıl boyunca yönettiği belediyenin yaklaşık 2 milyar TL borçla devredildiği belirtildi. Peki, Sancaktepe Belediyesi toplam boru ne kadar 2024? Sancaktepe Belediyesi hangi partinin?

Gündem

02.05.2024, 16:42

31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti'den CHP'ye geçen Sancaktepe'de başkanlık katında jakuzi olduğu iddiaları gündeme gelmişti. Ancak eski belediye başkanı Şeyma Döğücü, bu iddiaları kesin bir dille yalanlamıştı. Peki, Sancaktepe Belediyesi toplam boru ne kadar 2024? Sancaktepe Belediyesi hangi partinin?

Şebnem Korur Fincancı kimdir, aslen nereli? Şebnem Korur Fincancı CHP'li mi? Şebnem Korur Fincancı kimdir, aslen nereli? Şebnem Korur Fincancı CHP'li... Haberi Görüntüle

SANCAKTAPE BELEDİYESİ TOPLAM BORCU NE KADAR 2024?

Belediye binasına asılan pankarta göre, belediyenin yaklaşık 2 milyar TL'lik borcu bulunuyor. Sadece müteahhitlere olan borcun ise 804 milyon TL olduğu belirtildi. Pankartı sosyal medya hesabından paylaşan CHP Sancaktepe İlçe Başkanı Emre Yılmaz, "Bir yağmanın Sancaktepe halkına ağır bilanço" notunu ekledi.

ÖABT nereden, nasıl başvurulur? ÖABT başvuru tutarı, ücreti ne kadar 2024? ÖABT nereden, nasıl başvurulur? ÖABT başvuru tutarı, ücreti ne kadar... Haberi Görüntüle

SANCAKTAPE BELEDİYESİ HANGİ PARTİNİN?

Sancaktepe, 15 yıl önce Samandıra, Yenidoğan ve Sarıgazi beldelerinin birleşmesiyle ilçe statüsü kazanmıştı. Ancak 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde AK Parti'den CHP'ye geçiş yaşandı.

Seçim sonuçlarına göre:

CHP'nin adayı Alper Yeğin %50,59 oy alarak birinci oldu.

AK Parti'nin adayı Şeyma Döğücü %41,46 oy alarak ikinci sırada yer aldı.

Yeniden Refah Partisi'nin adayı Cemil Cebir %3,01 oy alırken üçüncü oldu.

Zafer Partisi'nin adayı Mehmet Akif Cenkci ise %1,60 oy alarak dördüncü sırada yer aldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

1

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Loading