Yandex Metrica

Sitede Ara

Yeni yalan yine yalan! CHP trollerinin algısı bozuldu: Videodaki kişi olmamı çok isterdiniz değil mi?

Pazar günü yapılacak yerel seçimler öncesi CHP trolleri harekete geçmiş ve sosyal medya hesaplarından algı operasyonlarına başlamıştı. CHP trollerinden sadece biri olan Etkili Haber, Hamza Dağ'a "TKP'liyim ama oyum AK Parti'ye." diyen gencin AK Parti Gençlik Kolları Yöneticisi Mustafa Tuğrul Turgut olduğunu iddia etti. Fakat işin aslı çok başka olduğu ortaya çıktı.

Gündem

01.04.2024, 12:51

Türkiye 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlere doğru hızla ilerlerken Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ dün tarihi Kemeraltı Çarşısı'nı dolaştı. Hamza Dağ'ın önünü kesen genç ise TKP'li olduğunu iddia ederek ilk defa AK Parti'ye oy vereceğini belirtti.

Belediyede kamera ve böcek var demişti! Afyon'u kazanan CHP'li Burcu Köksal'ın böcek dediği bakın ne çıktı? Belediyede kamera ve böcek var demişti! Afyon'u kazanan CHP'li Burcu... Haberi Görüntüle

CHP'NİN TROL HESABINDAN ASILSIZ İDDİA

Hamza Dağ'a açık desteğini belirten TKP'li gensin sözleri sonrası harekete geçen CHP trol hesaplarından Etkili Haber, AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ'a "TKP'liyim ama oyum AK Parti'ye." diyen gencin AK Parti Gençlik Kolları Yöneticisi Mustafa Tuğrul Turgut olduğunu iddia etti.

Tokat'ta yarın okullar tatil mi oldu 19 Nisan? Tokat'ta (Sulusaray, Artova, Yeşilyurt) yarın okul var mı, yok mu? Tokat'ta yarın okullar tatil mi oldu 19 Nisan? Tokat'ta (Sulusaray,... Haberi Görüntüle

"VİDEODAKİ KİŞİ OLMAMI ÇOK İSTERDİNİZ DİMİ?"

Trol hesabın iddiası üzerine sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Mustafa Turgut, "Videodaki kişi olmamı çok isterdiniz dimi? Size bir şey itiraf edeyim. Videodaki kişi ben değilim. Yalanınıza da ortaya çıkardığımıza göre çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edelim." ifadelerini kullandı. Öte yandan bir sosyal medya kullanıcısı ise iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirterek, Hamza Dağ'a oy vereceğini söyleyen TKP'li gencin adının Emrah olduğunu söyledi.

Beypazarı Soda'dan açıklama: İthamlar kötü niyetli! Uzmanlar bor hakkında ne söylüyor? Bor insan sağlığına zararlı mı? Hangi gıdalarda bor var? Bor kansere yol açar mı? Beypazarı Soda'dan açıklama: İthamlar kötü niyetli! Uzmanlar bor hakkında ne... Haberi Görüntüle

DİŞ TEKNİSTENİ OLDUĞU ÖĞRENİLDİ

Ayrıca "Tiyatro diyen cahil paralı trollere atalım şu resmi." diyen sosyal medya kullanıcısı, Emrah'ın mesleğinin diş teknisyeni olduğunu ifade etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

1

0

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Loading