Yandex Metrica

Sitede Ara

Yargı dizisi Tuğçe öldü mü, sakat mı kalacak? Yargı 87. bölümde ne oldu? Merve Ateş diziden ayrıldı mı, çıkartıldı mı?

Yargı dizisi Tuğçe öldü mü, sakat mı kalacak? Yargı 87. bölümde ne oldu? Merve Ateş diziden ayrıldı mı, çıkartıldı mı?

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Yargı dün akşam 87. bölümü ile sevenleri ile buluştu. Başrollerini Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun paylaştığı yapımın son bölümünde izleyiciler nefeslerini tuttu. Tuğçe'nin 86. bölümde 'Saha görevine' başlaması tüm Yargı izleyenleri şoke etmişken, 87. bölümde Tuğçe'nin bir kadına engel olmaya çalışırken başına aldığı darbeden dolayı yere yığılan Tuğçe'nin ölüp ölmediği merak konusu oldu. Peki Yargı dizisi Tuğçe öldü mü, sakat mı kalacak? Yargı 87. bölümde ne oldu? Merve Ateş diziden ayrıldı mı, çıkartıldı mı?  

Gündem

29.04.2024, 00:29

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Yargı, 17 Mart Pazar akşamı sevenleri ile bir araya geldi. Yargı dizisinin başrollerini Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu paylaşırken, Yargı dizisinin 87. bölümünde seyirciler hayran kaldı. 

Yargı dizisinin izleyicileri, ''Yekta ve Laçin evleniyor mu, Tuğçe ölecek mi, İclal Savcı gerçeklerin peşinden gitmeye devam mı edecek? Yargı dizisi Tuğçe öldü mü, sakat mı kalacak? Yargı 87. bölümde ne oldu? Merve Ateş diziden ayrıldı mı, çıkartıldı mı?'' sorularına yanıt arıyor.

Gölcük'te yürekler ağza geldiği an! Benzin yüklü tanker kaza yaptı: Yol kapatıldı, evler tahliye edildi Gölcük'te yürekler ağza geldiği an! Benzin yüklü tanker kaza yaptı:... Haberi Görüntüle

YARGI 87. BÖLÜMDE NE OLDU?

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Yargı'da Eren, kızına yapılanları öğrenince sinirlenip ağlamaya başlar.  Ceylin ve Ilgaz, Tuğçe'ye yapılanları öğrendikten sonra adeta üzüntüden kahrolur. Eren, Ilgaz'dan yardım ister. Peki dizinin sevilen karakteri Tuğçe'ye ne oldu?

Cihat Yaycı'dan 3. Dünya Savaşı açıklaması: İran yazılanı oynadı, İdlib'e dikkat edin Cihat Yaycı'dan 3. Dünya Savaşı açıklaması: İran yazılanı oynadı, İdlib'e... Haberi Görüntüle

YARGI DİZİSİ TUĞÇE ÖLDÜ MÜ?

Tuğçe'nin 86. bölümde 'Saha görevine' başlaması tüm Yargı izleyenleri şoke etmişken, 87. bölümde Tuğçe'nin bir kadına engel olmaya çalışırken başına aldığı darbeden dolayı yere yığılan Tuğçe'nin ölüp ölmediği merak konusu oldu. 

26 Nisan Manisa Köfn konseri saat kaçta, ne zaman başlayacak? Manisa Mesir Macunu Festivali Köfn konseri ücretsiz mi? 26 Nisan Manisa Köfn konseri saat kaçta, ne zaman başlayacak?... Haberi Görüntüle

MERVE ATEŞ YARGI DİZİSİNDEN AYRILIYOR MU?

Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı'da Tuğçe karakterine can veren Merve Ateş'in diziden ayrılıp ayrılmadığı merak konusu oldu. Merve Ateş'in diziden ayrılıp ayrılmadığı ise henüz bilinmiyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Loading