Yandex Metrica

Ümit Özdağ FETÖ'cü olduğunu iddia etmişti! İYİ Partili Kavuncu görevini bırakıyor

Ümit Özdağ FETÖ'cü olduğunu iddia etmişti! İYİ Partili Kavuncu görevini bırakıyor

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, parti teşkilatı ile düzenlediği son toplantıda açıklama yaptı. Ümit Özdağ'ın bir dönem FETÖ ile iltisaklı olduğunu iddia ettiği Kavuncu görevini bırakacağını duyurdu.

Gündem

04.04.2024, 08:33

Türkiye gündemine istifa haberleriyle giren İYİ Parti'den bir istifa açıklaması daha geldi. 

BİLSEM BİLSEM "Bireysel Degerlendirme Randevunuz Olusturulacaktir" ne demek? BİLSEM sınav sonucu... Haberi Görüntüle

YENİ DÖNEMDE ADAY OLMAYACAK 

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, yeni yılın başında düzenlenecek olan İstanbul İl Kongresi'nde başkanlığa yeniden aday olmayacağını duyurdu. 

Diğer yandan Kavuncu'nun görevini bıraktıktan sonra partide farklı birimlerde görev alacağı iddiaları ortaya atıldı. Kavuncu'nun Akşener'in başdanışmanı olarak görevlendirilebileceği gibi İYİ Parti'nin Başkanlık Divanı'nda da yer alabileceği iddia edidi. 

28 Nisan Bugün 15 Temmuz Şehitler Köprüsü açık mı, kapalı mı? Bisiklet yarışında Boğaz Köprüsü saat kaçta kapalı olacak? 28 Nisan Bugün 15 Temmuz Şehitler Köprüsü açık mı, kapalı... Haberi Görüntüle

KAVUNCU GÖREVİNİ BIRAKACAĞINI AÇIKLADI 

Kavuncu söz konusu toplantıda şu ifadelere yer verdi: 

Kongreyle ilgili farklı niyetlerle çeşitli spekülasyonlar yapılabiliyor. Dedikodulara itibar etmeyiniz. Bu dedikodularla baş etmenin tek yolu, her şeyi açık ve şeffaf bir şekilde konuşmaktır. İlk günden beri bu anlayıştan taviz vermedik ve bugün de bu ilke çerçevesinde bu açıklamayı yapıyoruz. Ocak ayı içerisinde yapılacak il kongremize kadar görevimin başındayım. Kongreye kadar da ilk günkü heyecanımla çalışmaya devam edeceğim.

Tekrar belirtmek istiyorum, bunun haricindeki kaynağı belli ya da belirsiz, iç ya da dış söylentilere sizler de kulak asmayın. Bununla beraber Ocak ayında gerçekleştireceğimiz il kongresinde aday olmayacağımı buradan ilan etmek istiyorum. Bunu kamuoyuyla da paylaşacağım.

Bu sözlerim bir veda değil, vedayı ocak ayındaki il kongremizde yapacağız. Bundan sonrası da aslında yine veda olmayacak. İstanbul'da 4 yıl görev yapmış bir il başkanı olarak İstanbul'un başarısı için çalışacak her arkadaşımı her zaman destekleyeceğim.

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi vermişti! Bakan Tekin'den öğretmen atamalarıyla ilgili açıklama Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi vermişti! Bakan Tekin'den öğretmen atamalarıyla ilgili açıklama Haberi Görüntüle

'FETÖ İLE İÇ İÇE'

Bir dönem İYİ Parti'de bulunan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Buğra Kavuncu hakkında kritik iddialarda bulunmuştu. 

O dönem CNN canlı yayınına katılan Özdağ, Kavuncu'nun 'FETÖ ile iç içe olduğunu' iddia etmişti. Özdağ bu sözlerinden sonra İYİ Parti'den ihraç edilmişti. 

Özdağ o süreçte Kavuncu hakkında şu sözleri sarf etmişti: 

Kendisi FETÖ’nün yurt dışındaki en büyük sivil toplum örgütü olan Kazakistan Türk İşadamları Derneği'nin başkan yardımcılığını yapmış. Sayın Genel Başkan'a (Meral Akşener) ben bu uyarıyı yaptığım zaman iki devlet görevlisiyle konuştuğunu ve bu devlet görevlilerinin Buğra ile ilgili kendilerinde bir kayıt olmadığını söylediği. Ben de kendisine 'Devlet elindeki her bilgiyi vermez' dedim.

İlişki ağına bakarsanız büyük amca Enver Altaylı hapishanede, FETÖ ile iç içe geçmiş ilişki ağı var. Damadı FETÖ'cü, kardeşi, o da FETÖ'cü, amca FETÖ iltisaklı, diğer küçük dayı öyle, en son enişte de öyle. Şimdi bu ilişkiler ağı içerisinde tertemiz bir Buğra Kavuncu var hiç örgütle ilişkisi olmayan. Bunu nereden çıkarmamız lazım? Eğer öyleyse FETÖ'ye karşı tavrından çıkarmamız lazım. Peki Buğra Kavuncu'nun FETÖ aleyhine bir tek açıklaması var mı? Yok bakın."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading