Yandex Metrica

Sitede Ara

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi vermişti! Bakan Tekin'den öğretmen atamalarıyla ilgili açıklama

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi vermişti! Bakan Tekin'den öğretmen atamalarıyla ilgili açıklama

Son dakika haberleri... Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın öğremen atamalarıyla ilgili verdiği müjdenin ardından Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’den konuya ilişkin yeni bir açıklama geldi. BakanTekin, öğretmen atamalarıyla ilgili kesin sayının Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in ABD ziyareti sonrası yapılacak çalışmalarda netleşeceğini ifade etti.

Gündem

17.04.2024, 12:40

Kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan, medya mensuplarını Külliye'de ağırladı.

Ankara felaketi yaşadı! Sağanak yağışlar nedeniyle kaza yapan bir araç ortadan ikiye bölündü! Ankara felaketi yaşadı! Sağanak yağışlar nedeniyle kaza yapan bir araç... Haberi Görüntüle

ÖĞRETMEN ATAMASI SÖZ KONUSU MU?

Gazetecilerin sorularını cevaplayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Öğretmen ataması söz konusu mu?" sorusuna şu cevabı verdi:

"Öğretmen atamaları fazla uzamayacak yakında bir miktar atama yapacağız. Ancak şimdi rakam vermek doğru olmaz Milli Eğitim Bakanımız konuyu çalışıyor."

1 Mayıs 2024 İstanbul'da yollar kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı hangi yollar trafiğe kapalı olacak? 1 Mayıs 2024 İstanbul'da yollar kapalı mı? 1 Mayıs İşçi... Haberi Görüntüle

''TAKVİM BELLİ DEĞİL''

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin konuyla ilgili, "Takvim de sayı da belli değil, belli olunca açıklayacağız" şeklinde konuştu. 

Tekin, kamuoyunda konuşulan rakamların doğru olmadığını ve Hazine ve Maliye Bakanlığı ile konuyu görüşeceklerini söyledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Loading