Yandex Metrica

Twitter'dan Yavuz Ağıralioğlu'na istifa sansürü! CHP ajansı gibi çalışıyorlar

Twitter'dan Yavuz Ağıralioğlu'na istifa sansürü! CHP ajansı gibi çalışıyorlar

HDP'nin masaya dahil olmasına tepki göstererek istifa imalarında bulunan İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu, bugün partisinden istifa ettiğini açıkladı. Twitter'da en çok konuşulan konular arasına giren Ağıralioğlu'nun istifa kararı Twitter tarafından sansürlendi. CHP'nin kampanya ajansı gibi çalışmaya başlayan Twitter, 'Yavuz Ağıralioğlu' etiketini gündemden düşürdü.

Gündem

23.01.2024, 20:38

Geçtiğimiz hafta HDP ile varılan anlaşmaya tepki göstermek için bir basın toplantısı düzenleyen İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, Twitter tarafından gündemden düşürüldü.

HDP'nin katılımı oluşan 7'li koalisyonda yer almak istemediğini kaydeden İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ağıralioğlu, bugün partisinden istifa ettiğini kamuoyuna açıkladı. İstifa dilekçesini partisine sunan Yavuz Ağıralioğlu, "Gördüğüm lüzum üzerine İYİ Parti üyelimden istifa ediyorum" ifadelerini kullandı.

İstegelsin satıldı mı? İstegelsin'i kim aldı? ŞOK İste Gelsin'i ne kadara aldı? İstegelsin satıldı mı? İstegelsin'i kim aldı? ŞOK İste Gelsin'i ne... Haberi Görüntüle

TWİTTER KULLANICILARI BİNLERCE TWEET ATTI

Günlerdir Ağıralioğlu'nun istifa edeceği iddiaları konuşuluyordu. Bugün istifa eden Ağıralioğlu'nun kararı sosyal medya platformu Twitter'da kısa sürede gündem oldu. Ağıralioğlu hakkında 1 saat içinde yaklaşık 50 bin Tweet atıldı ve en çok konuşan konular arasında ilk sıraya yerleşti.

İYİ Parti'de üst düzey bir isim daha istifa etti İYİ Parti'de üst düzey bir isim daha istifa etti Haberi Görüntüle

TWİTTER AĞIRALİOĞLU'NA SANSÜR UYGULADI

Ancak Twitter, yine siyasi bir operasyon ile Yavuz Ağıralioğlu'nun istifa etmesinin ardından gündem olan etiketi en çok konuşulan konular listesinden kaldırdı.

İYİ Parti'de olağanüstü kurultay öncesi yeni gelişme İYİ Parti'de olağanüstü kurultay öncesi yeni gelişme Haberi Görüntüle

GEÇTİĞİMİZ HAFTA YİNE SANSÜR YEMİŞTİ

Twitter, benzer uygulamayı geçtiğimiz hafta Yavuz Ağıralioğlu'nun TBMM'de yaptığı konuşmanın ardından da gerçekleştirmişti. Ağıralioğlu TBMM'de yaptığı konuşmada CHP-HDP arasındaki kirli işbirliği sert bir dille eleştirmiş ve kısa sürede gündem olmuştu.

Ancak Twitter, atılan binlerce Tweete rağmen, Ağıralioğlu'nu gündemdekiler listesinden tamamen düşürmüştü.

Kamuda tasarruf önlemi TBMM davetine yansıdı: Menü sade yemekler, lüks araç yerine otobüs tercih edildi! Kamuda tasarruf önlemi TBMM davetine yansıdı: Menü sade yemekler, lüks... Haberi Görüntüle

"BİZE PUSU KURULDU"

İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu TBMM'de düzenlediği basın toplantısında kendilerine pusu kurulduğunu söyleyerek, "Siz daha iktidara gelmeden kör ve sağır oldunuz. Sandıkta yüzde 80'lerin konuşulması gerekirken, şimdi iktidarı matematiğe çevirdiniz. Cumhurbaşkanlığı masasını, bölücülüğe pazarlık masasına çevirdiniz. Kurucusu olduğumuz masada bize pusu kurulmasından rahatsızız." ifadelerini kullanmıştı.

İnternetsiz WhatsApp nasıl kullanılır? İnternet olmadan WhatsApp kullanılır mı? İnternetsiz WhatsApp nasıl kullanılır? İnternet olmadan WhatsApp kullanılır mı? Haberi Görüntüle

"PKK'YA 'TERÖR ÖRGÜTÜ' DEMEDİNİZ, APO'YA 'KATİL' DEMEDİNİZ"

HDP ile yapılan pazarlığı doğru bulmayan Ağırlioğlu,"Ben HDP ile pazarlık edilmesini doğru bulmuyorum. Ben terörün gölgesinin düştüğü yerde olmam. Bir kere PKK'ya terör örgütü demediniz, APO'ya katil demediniz. Ama siz defalarca milletin meclisine gelip devlete katil dediniz." şeklinde konuşmuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading