Yandex Metrica

İstegelsin satıldı mı? İstegelsin'i kim aldı? ŞOK İste Gelsin'i ne kadara aldı?

İstegelsin satıldı mı? İstegelsin'i kim aldı? ŞOK İste Gelsin'i ne kadara aldı?

İstegelsin satıldı mı? İstegelsin'i kim aldı? ŞOK İste Gelsin'i ne kadara aldı? Türkiye'nin en popüler eve teslim market-pazar alışveriş platformu olan İstegelsin satıldı. El değiştirmenin bedeli ise 220 milyon TL olduğu açıklandı. Zincir marketlerden biri olan ŞOK Market İstegelsin'i satın alarak pazar payını artırmak istiyor. 

Gündem

29.04.2024, 10:34

Evlere market ve pazar ürünleri teslimatının popüler markalarından biri olan İstegelsin satıldı.  Future Teknoloji Ticaret A.Ş bünyesinde bulunan İstegelsin el değiştirdi.

İSPARK indirim şartları ne 2024? İstanbul İSPARK'lar indirimli mi, kimlere? İSPARK indirim şartları ne 2024? İstanbul İSPARK'lar indirimli mi, kimlere? Haberi Görüntüle

İSTEGELSİN SATILDI MI?

Çevrim içi market teslimatı hizmeti veren İstegelsin özellikle pandemi döneminde oldukça çıkış yakalamıştı. Son zamanların en popüler eve teslim firmalarından biri olan İstegelsin satıldı. Satışın detayları kamuoyu ile paylaşıldı.

PKK'yı kökünden kazıyacak büyük operasyon başlıyor! 'Efsane Tugay' Kuzey Irak bölgesine konuşlandı! PKK'yı kökünden kazıyacak büyük operasyon başlıyor! 'Efsane Tugay' Kuzey Irak... Haberi Görüntüle

İSTEGELSİN KİME SATILDI?

Türkiye’nin en popüler uygun fiyatlı market zincirlerinden biri olan ŞOK “İstegelsin”i resmen satın aldı. Anlaşmanın bedeli de açıklandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier ile görüştü! İşte ele alınacak konular Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier ile görüştü! İşte ele alınacak... Haberi Görüntüle

ŞOK İSTEGELSİN'İ NE KADARA ALDI?

Şok tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada "KPMG Yönetim Danışmanlığı A.Ş. 'nin 16.04.2024 tarih ve 202401K12826979 sayılı değerleme raporuna (değerleme raporu) göre şirket değeri, indirgenmiş nakit akım ve benzer şirket çarpanları yöntemlerinin ortalaması baz alınarak 190,0 milyon TL ve 303,3 milyon TL değer aralığının orta noktası olan 244,9 milyon TL olarak belirlenmiştir. Future Teknoloji Ticaret A.Ş 'nin ödenmiş sermayesinin yüzde 100'üne tekabül eden payların Future Star E-Ticaret A.Ş'den peşin olarak satın alınması için pay alım sözleşmesi imzalanmıştır." denildi. 

Fenerbahçeli Ümit Özat, Ümit Özdağ'ın başdanışmanı oldu Fenerbahçeli Ümit Özat, Ümit Özdağ'ın başdanışmanı oldu Haberi Görüntüle

İSTEGELSİN HAKKINDA

İstegelsin, online market teslimat hizmeti veren 2018 yılında İstanbul merkezli olarak kurulmuş bir şirkettir. Ticari ismi Future Teknoloji Ticaret Anonim Şirketi'dir. Sahibi Murat Ülker'dir. Kurucusu ise Mehmet Fatih Saraç'tır. 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Gündem


Loading