Yandex Metrica

Sitede Ara

İnternetsiz WhatsApp nasıl kullanılır? İnternet olmadan WhatsApp kullanılır mı?

İnternetsiz WhatsApp nasıl kullanılır? İnternet olmadan WhatsApp kullanılır mı?

Dünyanın en çok kullanılan online mesajlaşma uygulaması WhatsApp yeni özellikleriyle kullanıcıların yaşamlarını kolaylaştırmaya devam ediyor. WhatsApp son olarak internetsiz olarak yakındaki kişilere dosya, fotoğraf ve yazı gönderme özelliğini test ediyor. WhatsApp'ın "Yakındaki Kişiler" isimli yeni özelliği internete bağlı olmadan çalışabilecek. Peki İnternetsiz WhatsApp nasıl kullanılır? İnternet olmadan WhatsApp kullanılır mı?

Gündem

27.04.2024, 12:24

WhatsApp, "Yakındaki Kişiler" isimli özelliği ile heyecan yaşattı. Son zamanlarda kendisini bir hayli yenileyen WhatsApp kullanıcıları sevindirecek yeni özelliğini test ediyor. Bu özellik ile yakındaki kişilerle internet olmasa bile mesajlaşılabilecek, dosya ve fotoğraf gönderimi yapılabilecek. Özellik oldukça ses getirdi. İnternetsiz WhatsApp nasıl kullanılır? İnternet olmadan WhatsApp kullanılır mı? soruları ise pek çok kişi tarafından sorulmaya başlandı.

Gecelikli işkence: Tabancayı ağzına soktu mermi yutturdu Gecelikli işkence: Tabancayı ağzına soktu mermi yutturdu Haberi Görüntüle

İNTERNETSİZ WHATSAPP NASIL KULLANILIR?

WhatsApp, kullanıcıları internetsiz WhatsApp'ın nasıl kullanılacağını merak ediyor. Uyugulama henüz test aşamasında. WhatsApp, "Yakındaki Kişiler" adı verdiği özelliği denemeye aldı. Bu özellik ile internete bağlı klamadan yakındaki kişilerlele mesajlaşmak mümkün olabilecek. Bu özellik Android'in Nearby Share ve Apple'ın AirDrop'u gibi çalışıyor. Yani yakındakilerle dosya alışverişi, fotoğraf gönderme ve mesajlaşma interenete bağlı kalmadan yapılabilecek. 

316 gün önce kaybolmuştu! Ünlü ekonomist Korhan Berzeg kaybında flaş gelişme: Kemiklerin DNA raporu çıktı! 316 gün önce kaybolmuştu! Ünlü ekonomist Korhan Berzeg kaybında flaş... Haberi Görüntüle

İNTERNET OLMADAN WHATSAPP KULLANILIR MI?

İnternetsiz WhatsApp henüz test aşamasında. İlerleyen zamanlarda şirketten konuya dair resmi bir açıklama gelmesi bekleniyor. 

Yakındaki Kişiler özelliği ile internetsiz mesajlaşmak için kullanıcıların yakındaki kullanıcılar tarafından keşfedilebilir olmayı seçmeleri gerekiyor. Ancak, bu izni istedikleri zaman iptal edebilecekler.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Gündem


Loading