Yandex Metrica

Türkiye Gazze'ye yardımlarına devam ediyor: İnsani yardım ulaştıracak 9. gemi Mersin'den uğurlanacak

Türkiye Gazze'ye yardımlarına devam ediyor: İnsani yardım ulaştıracak 9. gemi Mersin'den uğurlanacak

Türkiye'den Gazze'ye yönelik insani yardımlar devam ediyor. Gazze'ye insani yardım ulaştıracak 9. gemi, bugün Mersin'den uğurlanacak. Gemide Türk Kızılay tarafından hazırlanan 3 bin 774 ton insani yardım malzemesi bulunuyor.

Gündem

16.04.2024, 09:25

192 gündür İsrail'in saldırılarına maruz kalan Gazze'ye yardımlar sürüyor. Dünyada bölgeye en fazla yardım gönderen ülke durumunda bulunan Türkiye bir yardım gemisini daha uğurlamaya hazırlanıyor. Türk Kızılay tarafından gıda, un, bebek malzemeleri ve uyku tulumu kolilerinden oluşan 3 bin 774 tonluk yardım, 9. İyilik Gemisi'ne yüklendi. 

Beypazarı Soda'dan açıklama: İthamlar kötü niyetli! Uzmanlar bor hakkında ne söylüyor? Bor insan sağlığına zararlı mı? Hangi gıdalarda bor var? Bor kansere yol açar mı? Beypazarı Soda'dan açıklama: İthamlar kötü niyetli! Uzmanlar bor hakkında ne... Haberi Görüntüle

40 SAATLİK YOLCULUK

İnsani yardımların yüklendiği gemi, Mersin Uluslararası Limanı'ndaki hazırlıkların tamamlanmasının ardından bugün düzenlenecek törenle yola çıkacak. Mısır'ın El-Ariş Limanı'na ulaşacak gemiyi 40 saatlik yolculuk bekliyor.

1 Mayıs'ta nöbetçi noter var mı? Nöbetçi noterler 1 Mayıs'ta açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta nöbetçi noter var mı? Nöbetçi noterler 1 Mayıs'ta... Haberi Görüntüle

FİLİSTİN KIZILAYINA TESLİM EDİLECEK

Limana ulaşacak insani yardım malzemeleri tırlarla Gazze sınırındaki Refah Sınır Kapısı'na götürülecek ve işlemlerin ardından Filistin Kızılayına teslim edilecek.Türk Kızılay ile AFAD işbirliğinde bugünü kadar 13 uçak ve 8 gemiyle toplamda 39 bin 697 ton çeşitli insani yardım malzemesi Gazze'ye ulaştırıldı.

23 Nisan (Bugün) Adana'da otobüsler bedava mı? Şanlıurfa'da, Gaziantep'te 23 Nisan'datoplu taşıma ücretsiz mi? 23 Nisan (Bugün) Adana'da otobüsler bedava mı? Şanlıurfa'da, Gaziantep'te 23... Haberi Görüntüle

TÜRKİYE İLK SIRADA

İsrail Savunma Bakanlığına bağlı Bölgelerdeki Hükümet Faaliyetleri Koordinatörlüğü'nün (COGAT) 7 Nisan verilerine göre, İsrail'in engellemelerinin devam ettiği ve girişine çok az miktarda izin verdiği yardımlarda yüzde 26'lık insani yardım oranıyla Türkiye ilk sırada yer aldı. Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) de yüzde 26'lık oranla birinciliği paylaştı. Türkiye ve BAE’yi yüzde 15'le Suudi Arabistan, onu da yüzde 7'yle Katar izledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Loading