Yandex Metrica

Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında ne oldu? TFF neden inceleme başlattı?

Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında ne oldu? TFF neden inceleme başlattı?

2. Lig Beyaz Grup’ta Ankaraspor ile Nazilli Belediyespor arasında oynanan maçın istatistikleri herkesi şaşırttı. Maçta tek bir şutun bile olmaması kafaları karıştırdı. İki takıma da beraberliğin yettiği maçla ilgili ortaya atılan iddialar üzerine TFF devreye girdi. Spor gündemine oturan maçla ilgili Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında ne oldu? TFF neden inceleme başlattı? soruları sorulmaya başlandı.  

Gündem

29.04.2024, 21:05

2. Lig Beyaz Grup’ta oynanan Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçı tartışmaları da beraberinde getirdi. 0-0 biten maçın istatistikleri herkesi şaşırttı. Takımların maçı hiç şut çekmeden tamamlaması dikkatlerden kaçmadı. Orta sahada top kapma mücadelesi ile geçen maçın sonucuna göre Nazilli Belediyespor ligde kalmayı garantiledi. Ankaraspor ise ilk 6'da yer almayı garantiledi. 

Meteoroloji'den sarı kodlu uyarı! Çok sayıda ili kapsıyor Meteoroloji'den sarı kodlu uyarı! Çok sayıda ili kapsıyor Haberi Görüntüle

ANKARASPOR-NAZİLLİ BELEDİYESPOR MAÇINDA NE OLDU?

İki takım arasında oynana maçta hiç şut atılmaması üzerine maç tartışılmaya başlanmıştı. Aynı saatte Karacabey Belediyespor'un sahasında Altınordu ile 2-2 berabere kalması üzerine Ankaraspor  play-off'u garantilemişti. Ankaraspor ile  Nazilli Belediyespor arasında oynan maçta hiç şut çekilmemesi dikkatlerden kaçmadı. 0-0 biten maçta  Nazilli Belediyespor da ligde kalmayı garantiledi.

Öğretmenler Cuma günü çalışmayacak mı, boykot mu var? Cuma günü okul var mı 10 Mayıs? Öğretmenler Cuma günü çalışmayacak mı, boykot mu var? Cuma günü... Haberi Görüntüle

ANKARASPOR-NAZİLLİ BELEDİYESPOR MAÇINA TFF NEDNE İNCELEME BAŞLATTI?

Maçta şike iddiaları dillendirilmeye başlandı. Maç istatistiklerinin ardından TFF maçla ilgili inceleme başlattı. TFF eğer kayda değer bir delil bulursa dosya Etik Kurulu'na sevk edilecek ve yasal süreç başlayacak.

Ankaraspor, 1. Lig'e yükselme play-off'larına katılabilmek için ligi ilk 6 sıra içerisinde tamamlama mücadelesi veriyordu. 56 puanla 6. sırada bulunan Ankaraspor, ligin bitimine 1 hafta kala, en az 1 puan alması halinde bu hedefini garantilemiş olacaktı.

Nazilli Belediyespor karşısında alınan 0-0 beraberlikle Ankaraspor, ilk 6'yı garantiledi. Nazilli Belediyespor ise en az 1 puanı hanesine yazdırması halinde küme düşmemeyi garantiledi. Beraberliğin ardından Zonguldak Kömürspor 35 puanla küme düşen ekip oldu. İki takımın kaleye hiçbir şutu olmaması dikkatlerden kaçmadı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Loading