Yandex Metrica

THY ve Pegasus iptal edilen uçak seferleri sorgulaması nasıl yapılır? İstanbul'da bugün uçuşlar iptal mi?

THY ve Pegasus iptal edilen uçak seferleri sorgulaması nasıl yapılır? İstanbul'da bugün uçuşlar iptal mi?

Kar yağışının gelmesi ile bazı önlemler alındı. Valilik genelge yayınladıktan sonra uçuş firmaları da seferlerinde değişiklikler ve iptaller yaptı. Peki, THY ve Pegasus iptal edilen uçak seferleri sorgulaması nasıl yapılır? İstanbul'da bugün uçuşlar iptal mi? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Gündem

23.01.2024, 18:57

İstanbul ve Sabiha Gökçen havalimanlarında uçuşların iptal olup olmayacağı konusunda Çarşamba günü Pegasus ve THY havayolu şirketlerinden açıklamalar yapıldı. Peki, THY ve Pegasus iptal edilen uçak seferleri sorgulaması nasıl yapılır? İstanbul'da bugün uçuşlar iptal mi?

23 Nisan'a özel Türk Donanması'nın 23 gemisi halk ziyaretine açılacak! 23 Nisan'a özel Türk Donanması'nın 23 gemisi halk ziyaretine açılacak! Haberi Görüntüle

İSTANBUL'DA BUGÜN UÇUŞLAR İPTAL Mİ? 11 MART 2022 CUMA

TÜRK Hava Yolları (THY), İstanbul'da etkili olması beklenen kar yağışı nedeniyle 10-11-12 Mart'ta İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı'nda bazı seferlerini iptal etti. İşte THY açıklaması:

"Değerli yolcularımız,

İstanbul’da yaşanan hava muhalefeti nedeniyle, 10-11-12 Mart 2022 tarihli İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı uçuşlarımızda iptaller yaşanmaktadır. Uçuşlarınız ile ilgili güncel bilgiye uçuş sorgulama ekranlarımız üzerinden; uçuş numaranızı veya parkurunuzu girerek ulaşabilir, iade, değişiklik veya açığa alma gibi haklarınızı yine aynı sayfadan öğrenebilirsiniz.

Seferi iptal olan yolcularımız uçuş saatine kadar web sitemiz, mobil uygulamamız, çağrı merkezimiz ve biletin düzenlendiği acente üzerinden değişiklik veya iade işlemlerini tamamlayabilirler.

Uçuş saati geçen yolcularımız değişiklik veya iade işlemleri için +90 850 333 0 849 numaralı çağrı merkezimizle iletişime geçebilirler.

Anlayışınız için teşekkür ederiz."

Pegasus'tan yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:

"Değerli misafirlerimiz,

Sabiha Gökçen Havalimanı Meteorolojik Acil Durum Komitesi kararıyla, beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle aşağıdaki uçuşlarımız iptal edilmiştir.

Ücretsiz bilet değişikliği veya iptali yapmak isterseniz; web sitemiz ve ve mobil uygulamamız aracılığıyla ya da çağrı merkezimiz üzerinden ücretsiz olarak yapabilirsiniz."

Yarın 24 Nisan okul var mı? İlkokul-Ortaokul-Lise 24 Nisan'da ders işlenecek mi, yoklama alınır mı? Yarın 24 Nisan okul var mı? İlkokul-Ortaokul-Lise 24 Nisan'da ders... Haberi Görüntüle

THY VE PEGASUS UÇUŞLARI İPTAL Mİ?

Türk Hava Yolları 11 Mart Cuma günü iptal edilen uçak seferlerini sorgulamak için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz:

rel="nofollow" target="_blank">https://www.turkishairlines.com/tr-tr/

İptal edilen Pegasus uçuş seferlerine ise aşağıdaki haberimizden ulaşabilirsiniz:

https://www.trhaber.com/gundem/pegasus-iptal-edilen-seferler-nelerdir-hangi-ucuslar-iptal-edildi-h37278.html

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading