Yandex Metrica

Yarın 24 Nisan okul var mı? İlkokul-Ortaokul-Lise 24 Nisan'da ders işlenecek mi, yoklama alınır mı?

Yarın 24 Nisan okul var mı? İlkokul-Ortaokul-Lise 24 Nisan'da ders işlenecek mi, yoklama alınır mı?

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri tüm yurtta büyük bir coşkuyla kutlandı. 23 Nisan'da gösterilerin ana merkezleri okullar oldu. Öğrenciler okullarda gösterilerini tamamlarken okulların yarına (24 Nisan) hazır hale getirilmesi için hummalı çalışmalar hız kazandı. Öğrenciler ve veliler ise 24 Nisan Çarşamba günü okulların açık olup olmadığı sorusuna yanıt arıyor. Peki 24 Nisan (yarın) okul var mı? İlkokul-Ortaokul-Lise 24 Nisan'da ders işlenecek mi? İstanbul'da yarın okullar açık mı? 24 Nisan'da okullar açık olacak, okula gelmeyenler ise yok yazılacak.

Gündem

24.04.2024, 23:16

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı yurdun çeşitli noktalarında büyük bir sevinçle kutlandı. Kutlamaların ana merkezleri ise her sene olduğu gibi bu sene de okullar oldu. 23 Nisan salı günü okullar kapalıdır. 24 Nisan'da ise okulların açık olup olmayacağı merak konusu oldu. 24 Nisan Çarşamba günü okullar açık olacak, okula gelmeyenler yok yazılacak. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Türk Metal Sendikası’na taziye ziyareti Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Türk Metal Sendikası’na taziye ziyareti Haberi Görüntüle

YARIN 24 NİSAN'DA OKUL VAR MI?

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramının ardından 24 Nisan Çarşamba günü okullar açık olacak. 24 Nisan'da eğitim öğretim faaliyetleri kaldığı yerden devam edecek. 24 Nisan resmi tatillerden değildir. 

CHP'de torpil furyasına tam gaz devam! Hak-hukuk-adalet söylemleri rafta kaldı: CHP’li vekilden ağabeyine makam koltuğu! CHP'de torpil furyasına tam gaz devam! Hak-hukuk-adalet söylemleri rafta kaldı:... Haberi Görüntüle

İLKOKUL-ORTAOKUL-LİSEDE 24 NİSAN'DA DERS İŞLENECEK Mİ?

24 Nisan'da okullarda ders müfredatı kaldığı yerden işlenmeye devam edecek. 24 Nisan'da okullardaki eğitim öğretim takvimi planlandığı gibi uygulanacak. 24 Nisan Çarşamba günü ilkokul'da, ortaokul'da ve lisede ders işlenmeye devam edecek.

DEM Parti kapatılacak mı? Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan flaş açıklama DEM Parti kapatılacak mı? Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan flaş açıklama Haberi Görüntüle

24 NİSAN'DA YOKLAMA ALINIR MI?

24  Nisan Çarçamba günü okullar açık olcak. Okula gitmeyenler ise yok yazılacak. Öğrenciler 24 Nisan'da eğer okula gitmezlerse yok yazılacak. 

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

3

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Gündem


Loading