Yandex Metrica

23 Nisan'a özel Türk Donanması'nın 23 gemisi halk ziyaretine açılacak!

23 Nisan'a özel Türk Donanması'nın 23 gemisi halk ziyaretine açılacak!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na özel olarak Türkiye genelinde etkinlikler düzenlenecek. Türk Deniz Kuvvetleri, 23 gemisini 23 Nisan'a özel halkın ziyaretine açmaya hazırlanıyor.

Gündem

23.04.2024, 10:33

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan bilgilendirmeye göre 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda özel etkinlikler düzenlenecek. MSB, Çocuk Bayramı ile Gazi Meclis'in açılışının 104. Yıl Dönümü etkinliklerinin tüm yurta coşkuyla kutlanacağını belirtti.

MSB tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı;

"Geleceğimiz olan çocuklarımıza böyle bir bayram armağan eden Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz. Millî Savunma Bakanlığı olarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu milletimizle birlikte çeşitli etkinliklerle kutlayacağız."

Metin Akpınar'ın kızı Müge Anlı'ya mı çıktı? Duygu Nebioğlu neden Müge Anlı'ya çıktı, olay ne? Metin Akpınar'ın kızı Müge Anlı'ya mı çıktı? Duygu Nebioğlu neden... Haberi Görüntüle

DENİZ KUVVETLERİ 23 GEMİSİNİ HALK ZİYARETİNE AÇIYOR

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına özel olarak Deniz Kuvvetleri 23 gemi ile 23 liman ziyareti gerçekleştirecek.

Çanakkale'de SOLOTÜRK, Antalya'da Türk Yıldızları Akrobasi Timi gösteri düzenleyecek.

Düzce'de ise 3 muharip uçak geçişi sergilenecek.

Çanakkale Kara Muharebeleri Yıl Dönümü Anma Törenleri kapsamında ise 24-25 Nisan tarihinde SOLOTÜRK tarafından Çanakkale'de gösteri uçuşları düzenlenecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Loading