Yandex Metrica

TEKİRDAĞ SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Tekirdağ Belediye Başkanlığı seçim sonuçları | Tekirdağ'da seçimi kim kazandı, hangi parti ne kadar oy aldı?

TEKİRDAĞ SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Tekirdağ Belediye Başkanlığı seçim sonuçları | Tekirdağ'da seçimi kim kazandı, hangi parti ne kadar oy aldı?

Türkiye genelinde gerçekleştirilen yerel seçimde oy kullanma işlemi sona erdi. Tekirdağ'da seçimleri kimin kazandığı ve en fazla hangi partinin oy aldığı merak edilerek araştırılıyor. Peki 31 Mart 2024 Tekirdağ'da hangi parti, hangi aday ne kadar oy aldı? Tekirdağ'da hangi parti önde, hangi aday kazandı? 31 Mart Tekirdağ'da AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti ne kadar oy aldı?

Gündem

01.04.2024, 11:28

31 Mart 2024 yerel seçim sonrası Tekirdağ'da hangi partinin önde olduğu ve hangi adayın seçimi kazandığı merak edilerek araştırılıyor.

Tekirdağ'da oy verme işlemlerinin sona ermesinin ardından seçimlere ilişkin oy oranları ve diğer tüm detaylar TRHABER'de. Peki, Tekirdağ'da seçimi kim kazandı? Tekirdağ'da hangi parti ne kadar oy aldı? Tekirdağ'da belediye başkanlığını kim kazandı? Tekirdağ'da 31 Mart seçimlerinde MHP, AK Parti, CHP ne kadar oy aldı? 

Mavi katagoride araması vardı! Interpol'ün aradığı Rus dolandırıcı Türkiye'de yakalandı! Mavi katagoride araması vardı! Interpol'ün aradığı Rus dolandırıcı Türkiye'de yakalandı! Haberi Görüntüle

31 MART 2024 TEKİRDAĞ SEÇİM SONUÇLARI

2024 yerel seçimlerde 31 Mart Tekirdağ Belediye Başkanı kim oldu? Tekirdağ'da belediye başkanlığı seçimini hangi parti kazandı, CHP, MHP yüzde kaç oy aldı?

Baykar'a 'jet yakıtı satmışlar' iftirası atan İBB provokatörün CHP bağlantısı ifşa oldu! Baykar'a 'jet yakıtı satmışlar' iftirası atan İBB provokatörün CHP bağlantısı... Haberi Görüntüle

TEKİRDAĞ'DA SEÇİMİ HANGİ PARTİ KAZANDI?

Tekirdağ'da açılan sandık oranı % 100. Açıklanan sonuçlara göre, CHP'nin adayı Candan Yüceer yüzde 50.15 oy alırken AK Parti'nin adayı Cüneyt Yüksel yüzde 35.58 oy aldı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

1

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Gündem


Loading