Yandex Metrica

Mavi katagoride araması vardı! Interpol'ün aradığı Rus dolandırıcı Türkiye'de yakalandı!

Mavi katagoride araması vardı! Interpol'ün aradığı Rus dolandırıcı Türkiye'de yakalandı!

Interpol tarafından mavi bültenle aranan bir Rusya vatandaşı dolandırıcı, Türkiye'de yakayı ele verdi. Yakalanan şahıs, gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edildi.

Gündem

03.05.2024, 08:54

Uluslararası Kriminal Polis Teşkilatı Interpol tarafından mavi bültenle aranan Rusya vatandaşı dolandırıcı, İzmir'in Güzelbahçe ilçesinde polislerin dikkati sonucunda yakalandı.

Bakan Yerlikaya duyurdu: 'Sibergöz-36' operasyonlarında 109 şüpheli yakalandı Bakan Yerlikaya duyurdu: 'Sibergöz-36' operasyonlarında 109 şüpheli yakalandı Haberi Görüntüle

INTERPOL TARAFINDAN ARANIYORDU 

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, aranan şahısları yakalamaya yönelik yaptığı çalışmalarda bir kişiden şüphelendi. Yapılan kimlik soruşturmasında şüphelinin Rusya vatandaşı A.B. olduğu ve dolandırıcılık suçundan Uluslararası Kriminal Polis Teşkilatı Interpoltarafından mavi bültenle arandığı ortaya çıktı.

Amerika'da üniversiteler soykırıma karşı ayağa kalktı: Boğaziçi hocaları bu kez bahçeye çıkmadı Amerika'da üniversiteler soykırıma karşı ayağa kalktı: Boğaziçi hocaları bu kez... Haberi Görüntüle

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan zanlı, işlemleri için emniyete götürüldü. Emniyetteki işlemleri tamamlanan dolandırıcı A.B., adli makamlara sevk edildi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Loading