Yandex Metrica

Taksici kaldırımdaki skuterli kadına çarptı! Savunması 'pes' dedirtti

Taksici kaldırımdaki skuterli kadına çarptı! Savunması 'pes' dedirtti

İstanbul Esenyurt'ta bir taksi şoförü, skuter kullanan kadına hafif şekilde çarparak olay yerinden kaçtı. Taksi şoförü, aracında hasta olduğu için kaldırımdan gittiğini söyleyerek kendini savunsa da ceza yemekten kurtulamadı.

Gündem

23.01.2024, 20:15

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde meydana gelen kazada taksi şoförü, yoğun trafikten kaçmak için kaldırıma çıkarak yoluna devam etmek istedi. Taksi şoförü, o sırada kaldırımda skuter kullanan bir kadına hafif bir şekilde çarpıp yoluna devam etti. O anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

DEM Parti Derik'te sağlam bayrak bırakmadı: Önce astılar, sonra yırttılar DEM Parti Derik'te sağlam bayrak bırakmadı: Önce astılar, sonra yırttılar Haberi Görüntüle

"HASTA VARDI, O YÜZDEN KALDIRIMA ÇIKTIM"

Taksi, ihbar üzerine tespit edilerek fazla uzaklaşmadan trafik polisleri tarafından durduruldu. Polisleri gören taksici akıllara durgunluk veren bir savunma yaptı. Taksi şoförü yaptığı savunmada "Aracımda bir kadın vardı, hasta. Durumu acildi. Onu yetiştirmek için kaldırıma çıktım. Kaldırımdaki kadını uyardım. Sağa çekti." dedi.

Ateş Kuşları dizisi final mi yapacak? ATV Ateş Kuşları dizisi bitecek mi, ne zaman? Ateş Kuşları dizisi final mi yapacak? ATV Ateş Kuşları dizisi... Haberi Görüntüle

CEZAYI YEDİ RUHSATI İPTAL EDİLDİ

Trafik polisleri de kaldırım üzerini kullandığı ve kaldırımdaki kadını tehlikeye attığını belirterek ceza uygulayacağını söyledi. Şoförün ruhsatı 10 günlüğüne iptal edildi. Taksi şoförüne de 4 bin 64 lira para cezası kesildi. 



 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading