Yandex Metrica

Sitede Ara

Ateş Kuşları dizisi final mi yapacak? ATV Ateş Kuşları dizisi bitecek mi, ne zaman?

Ateş Kuşları dizisi final mi yapacak? ATV Ateş Kuşları dizisi bitecek mi, ne zaman?

ATV ekranlarının sevilen dizisi Ateş Kuşları'nın final tarihi belirlenmesi üzerine dizinin hayranları Ateş Kuşları'nın ne zaman final yapacağını merak eder oldu. Peki, Ateş Kuşları dizisi final mi yapacak? ATV Ateş Kuşları dizisi bitecek mi, ne zaman?

Gündem

05.05.2024, 00:18

İlayda Alişan, Hande Soral, Burak Tozkoparan ve Görkem Sevindik'in başrollerini paylaştığı Ateş Kuşları dizisi final yapıyor. Sevilen dizinin böyle bir karar alması üzerine dizinin hayranlar, "Ateş Kuşları dizisi final mi yapacak? ATV Ateş Kuşları dizisi bitecek mi, ne zaman?" sorularına yanıt arıyor.

Rafael Cemo Çetin aslen nereli, kaç yaşında? Rafael Cemo Çetin kimdir? Rafael Cemo Çetin aslen nereli, kaç yaşında? Rafael Cemo Çetin... Haberi Görüntüle

ATEŞ KUŞLARI DİZİSİ FİNAL Mİ YAPACAK?

ATV'nin sevilen dizisi Ateş Kuşları final tarihini duyurduğunu gazeteci Birsen Altuntaş tarafından öne sürülmüştü. Hatta dizinin geçtiğimiz aylarda final kararı aldığı fakat sonrasında projenin uzatılması yönünde kara alındığı söyleniyor. Geçtiğimiz gün ise final kararı alındı. Buna göre Ateş Kuşu 54. bölümde ATV ekranında final bölümü yapacak.

Dizinin bu hafta ise 52. bölümü yayınlanacak.

Daltonlar çetesine MAHZEN-37 operasyonu! Çok sayıda şüpheli yakalandı Daltonlar çetesine MAHZEN-37 operasyonu! Çok sayıda şüpheli yakalandı Haberi Görüntüle

ATEŞ KUŞLARI EN SON (51. BÖLÜM) NELER OLDU?

Barbar'ın gizli görevinden habersiz olan Ali, Barbar'a beklenmedik bir şekilde yüklenir ve Barbar, kendisini hiç olmadığı kadar zorlu bir durumun içinde bulur. Hastalığı nedeniyle psikolojik olarak zor zamanlar geçiren Gülayşe, Barbar ile arasını açmaya çalışır, ancak bu, aralarındaki derin bağa rağmen kolay olmayacaktır. Gülayşe ve Barbar için bebek sahibi olma umudu doğar ve Ateş Kuşları'nın yüzü tekrar güler. Kara ve Ayça arasındaki çatışma, beklenmedik bir yakınlaşmaya dönüşür. Zıpkın ve Sare nişanlanırken, Çino Sultan'a evlenme teklif eder ve Sultan, bu teklifi kabul eder mi?

Habere Tepki Ver

0

0

0

1

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Loading