Yandex Metrica

Survivor All Star Aysu nereli, kaç yaşında? Survivor Aysu kimdir?

Survivor All Star Aysu nereli, kaç yaşında? Survivor Aysu kimdir?

Survivor 2024 All Star'da bu hafta ikinci kez eleme adayı olarak belirlenen Aysu Keskin, adada kalmak için rakipleriyle mücadele edecek. Survivor All Star'da genellikle kadın elemesi yapıldığı zaman potada bulunmayan Aysu Keskin, bu hafta için zorlu bir sınavla karşı karşıya. Peki, Survivor All Star Aysu nereli, kaç yaşında? Survivor Aysu kimdir?
 

Gündem

29.03.2024, 15:38

Survivor 2024 All Star'a yedekler arasından katılan ve hızla dikkatleri üzerine çeken isimlerden biri olan Aysu Keskin, bu haftanın eleme adayları arasında kendine yer buldu. Son zamanlarda neredeyse her eleme potasında bulunarak ada macerasını sürdüren Aysu Keskin, bu hafta kaybedilen ikinci dokunulmazlık oyunu sonrasında eleme potasına giren ilk isim oldu. Peki, Survivor All Star Aysu nereli, kaç yaşında? Survivor Aysu kimdir?

AVM'de intihar: Cevahir AVM kapandı mı, neden kapandı? Cevahir AVM'de intihar eden şahıs öldü mü? AVM'de intihar: Cevahir AVM kapandı mı, neden kapandı? Cevahir AVM'de... Haberi Görüntüle

SURVİVOR ALL STAR AYSU KİMDİR?

Aysu Keskin, 15 Mayıs 1990 tarihinde Tekirdağ'da dünyaya gelmiştir. Türk kadın basketbolcu olan Aysu Keskin, kariyerinde guard pozisyonunda görev yapmıştır ve 180 cm boyundadır. Aysu Keskin, basketbol kariyerine 2013 yılında TED Ankara Kolejliler takımında başlamıştır. Kariyeri boyunca TED Ankara Kolejliler, Ordu Spor Kulübü, Tosyalı Toyo Osmaniye, Samsun Basketbol İhtisas, Bursa Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, Edremit Belediyesi Gürespor Kulübü ve İzmit Belediye Spor Kulübü gibi çeşitli takımlarda forma giymiştir. Ayrıca, Aysu Keskin Survivor 2023 yarışmasına da katılmıştır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Loading