Yandex Metrica

Son dakika: Kur'an-ı Kerim'i yakmıştı! Danimarka'nın Ankara Büyükelçisi Dışişleri'ne çağrıldı!

Son dakika: Kur'an-ı Kerim'i yakmıştı! Danimarka'nın Ankara Büyükelçisi Dışişleri'ne çağrıldı!

Son dakika haberi... Dışişleri Bakanlığı, Türkiye'nin Kopenhag Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim’e karşı saldırı içeren bir eyleme izin verilmesi nedeniyle Danimarka'nın Ankara Büyükelçisini çağırdı.

Gündem

23.01.2024, 22:18

Son dakika haberi... Rasmus Paludan skandallarına bir yenisini daha ekledi. Bugün üç farklı yerde Kur'an-ı Kerim yakmayı planladığını söyleyen Rasmus Paludan'ın skandal eylemine Danimarka'nın izin vermesi sonrasında Dışişleri Bakanlığı Harekete geçti. Bakanlıktan yapılan açıklamada, Danimarka'nın Ankara Büyükelçisi'nin Dışişleri Bakanlığı'na çağırıldığı belirtildi.

İsveç'te en çok okunan gazetelerinden biri olan Aftonbladet'e açıklamalarda bulunan Paludan, bugün skandalına yenisini ekleyecek. Danimarka'nın başkenti Kopenhag'da 3 adet Kur'an-ı kerim yakacağını belirten Paludan'ın eylemlerinin birinin cami önünde diğerlerinin de Rus ve Türk büyükelçilikleri önünde yapılacağı yazıldı.

Haberde, Paludan'ın Kopenhag'daki Türk büyükelçiliğinde Kuran'ların yakılmasının son olmayacağına dair söz verdiği kaydedildi. 

Fred ile İsmail Kartal neden tartıştı? İsmail Kartal ile Fred kavga mı etti? Fred ile İsmail Kartal neden tartıştı? İsmail Kartal ile Fred... Haberi Görüntüle

KÜSTAH SÖZLER

Paludan verdiği röportajda,"Bunun Erdoğan'ın hatası olduğunu açıklayacağım. Artık İsveç'in NATO'ya girmesine izin vermek istemediğine göre, o bunu yapana kadar ona ifade özgürlüğünü öğretmek zorundayım." şeklinde küstahça bir açıklamada bulundu.

Beyazıt'tan Ayasofya'ya Gazze'ye destek yürüyüşü: İstanbul Filistinli kardeşlerinin yanında! Beyazıt'tan Ayasofya'ya Gazze'ye destek yürüyüşü: İstanbul Filistinli kardeşlerinin yanında! Haberi Görüntüle

23 Nisan'a özel Türk Donanması'nın 23 gemisi halk ziyaretine açılacak! 23 Nisan'a özel Türk Donanması'nın 23 gemisi halk ziyaretine açılacak! Haberi Görüntüle

DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI'NA ÇAĞRILDI

Paludan'ın skandal eylemini bugün gerçekleştirmesine izin verildiğini öğrenen Dışişleri Bakanlığı duruma el attı. Danimarka'nın Ankara Büyükelçisi, 'Danimarka'da bugün Kur'an-ı Kerim'e karşı saldırı içeren bir eyleme izin verildiğinin öğrenilmesi üzerine' Dışişleri Bakanlığı'na çağrıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading