Yandex Metrica

Fred ile İsmail Kartal neden tartıştı? İsmail Kartal ile Fred kavga mı etti?

Fred ile İsmail Kartal neden tartıştı? İsmail Kartal ile Fred kavga mı etti?

Fred ile İsmail Kartal neden tartıştı? İsmail Kartal ile Fred kavga mı etti? UEFA Konferans Ligi çeyrek final maçında Yunanistan temsilcisi Olympiakos'a penaltılarda elenen Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal'ın tercihleri tartışılmaya başlandı. Maçın başarılı oyuncusu Fred oyundan alınmasına tepki gösterdi ve İsmail Kartal'a maç anında tepki gösterdi. İsmail Kartal'dan Fred olayına ilişkin açıklama geldi.

Gündem

25.04.2024, 21:13

UEFA Konferans Ligi'nde Olympiakos'a penaltılarda elenen Fenerbahçe'de gözler Süper Lig'e çevrildi. Süper Kupa maçına çıkmayarak kupayı rakibi Galatasaray'a bırakan Fenerbahçe Konferans Ligi'nde de havlu attı. Süper Lig için plan yapan İsmail Kartal'ın tercihleri ise tartışılmaya başlandı.

DEM’li Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nden Sezai Karakoç hazımsızlığı! Sessiz sedasız isim değiştirdiler DEM’li Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nden Sezai Karakoç hazımsızlığı! Sessiz sedasız isim... Haberi Görüntüle

FRED-İSMAİL KARTAL NEDEN TARTIŞTI?

Rkibini 1-0 yenmesine rağmen ilk maçına skor avantajını elinde bulunduran Olympiakos seri penaltı atışları sonucunda Fenerbahçe'yi eleyerek adını yarı finale yazdırdı. Olympiakos maçına ilk 11'de başlayan Fred kendisini oyundan alan İsmail Kartal'a tepki gösterdi. Fred, müsabakanın 86'ncı dakikasında değişiklik tabelasını görünce şaştı kaldı. İsmail Kartal ile kısa süre tartışan Fred'in mutsuz olduğu gözlerden kaçmadı. 

DEM Parti Derik'te sağlam bayrak bırakmadı: Önce astılar, sonra yırttılar DEM Parti Derik'te sağlam bayrak bırakmadı: Önce astılar, sonra yırttılar Haberi Görüntüle

İSMAİL KARTAL İLE FRED KAVGA MI ETTİ?

Brezilyalı yıldız Fred kenara geldikten sonra İsmail Kartal'a kendisini neden oyundan aldığını şaşkın şekilde sordu. Fred'in yerine Miha Zajc oyuna girdi. 

Beşiktaş'ta can pazarı! 7 araç birbirine girdi: Çok sayıda yaralı var! Beşiktaş'ta can pazarı! 7 araç birbirine girdi: Çok sayıda yaralı... Haberi Görüntüle

FRED NEDEN OYUNDAN ÇIKARTILDI?

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Fred değişikliğinin nedenini sakatlığa bağladı. İsmail Kartal açıklamasında  "Fred uzun dönem sakattı. Onu korumak ve daha dinlenmiş bir oyuncu ile devam etmek istedik" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Gündem


Loading