Yandex Metrica

Sahipsiz hayvan barınağındaki katliama hayvanseverler neden sessiz kaldı?

Sahipsiz hayvan barınağındaki katliama hayvanseverler neden sessiz kaldı?

İBB Tepeören Sahipsiz Hayvan Geçici Bakımevi ve Yaşam Alanı'nın yanı başında bulunan toplu hayvan mezarlarına 'çevreci ve hayvansever' geçinenlerin sessiz kalması akıllarda soru işaretlerinin oluşmasına yol açtı . Neden sesiniz çıkmıyor? Katliamın öznesi İBB olduğu için mi?

Gündem

23.01.2024, 17:50

İBB'ye bağlı Sahipsiz Hayvan Geçici Bakımevinin yakınındaki bahçede kazılmış çukur içerisinde, çürümeye bırakılmış onlarca kedi ve köpek cesedi yürekleri burktu. 

Kedi ve köpeklerin cansız bedeniyle karşılaşan vatandaşlar, gördükleri kötü manzarayı cep telefonu kamerasıyla görüntüledi.

İddiaya göre, İBB Tepeören Sahipsiz Hayvan Geçici Bakımevi ve Yaşam Alanı'na Anadolu yakasının çeşitli yerlerinden gelen ve telef olan köpeklerin cesetlerinin bazıları poşetlere konularak yakılırken bazıları da bakımevinin bahçesinde açılan çukurlarda çürümeye bırakıldı.

Tepeören Sahipsiz Hayvan Geçici Bakımevi ve Yaşam Alanı'nın yakınlarında yaşayan bir vatandaş, köpek cesetlerinin olduğu alanı cep telefonu kamerasıyla kaydederken, "Burası İstanbul sınırları içinde bir köpek barınağı. Yüzlerce, onlarca köpek için hendek kazmışlar, köpekleri burada katletmişler. Burada yüzlerde kedi köpek var. Ve çoğu da naylon poşetler içinde yakılmış atılmış. Kokudan durulmuyor evlerimizde. Gece gündüz sürekli koku geliyor" şeklinde konuştu.

Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu canlı yayında açıkladı: 'Genel başkanlıktan ayrılıyorum' Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu canlı yayında açıkladı: 'Genel başkanlıktan... Haberi Görüntüle

HAYVANSEVERLER NEDEN SESSİZ KALDI?

Kedi ve köpeklerin cansız bedeni çevredeki vatandaşları tedirgin ederken, hayvanseverlerin bu katliama ve saygısızlığa karşı sessiz kalması büyük tepki çekti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading