Yandex Metrica

Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu canlı yayında açıkladı: 'Genel başkanlıktan ayrılıyorum'

Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu canlı yayında açıkladı: 'Genel başkanlıktan ayrılıyorum'

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, katıldığı canlı yayında genel başkanlıktan ayrılacağını ancak siyasetten tamamen çekilme niyetinin olmadığını söyledi. 

Gündem

09.05.2024, 15:30

TV5 canlı yayınında gündeme dair değerlendirmelerde bulunan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, genel başkanlığı bırakıp bırakmayacağı yönünde sorulan bir soruya cevap verdi. Karamollaoğlu, son dönemlerde sağlığıyla ilgili problemler yaşadığını dile getirerek  "Artık sağlığım bu görevi bihakkın yerine getirmeme izin vermiyor. Bu seçim döneminde yalnızca 4 yere gidebildim. Bu bir genel başkan için ciddi bir eksiklik. Gitmek istemediğimden değil sağlığım müsaade etmediği için gidemedim." dedi. Kogre tarihiyle ilgili net bir tarih olmadığını söyleyen Karamollaoğlu, kongrenin 30 Haziran tarihinde yapılabileceğini belirtti. Karamollaoğlu, kongre tarihinin normalde ekim ayında olduğunu fakat bunun kendiisne uzun geldiğini söyledi. Arkadaşlarınından yeni kongre tarihi için hazırlık yapmalarını istediğini söyleyen Temel Karamollaoğlu, "Bizim ekimden önce bir olağanüstü kongre yapmamız daha uygun." ifadesini kullandı.

Anneler Günü kutlaması için gidilen evde korkunç olay: Ölen de öldüren de 9 yaşında! Anneler Günü kutlaması için gidilen evde korkunç olay: Ölen de... Haberi Görüntüle

"SİYASETTEN ÇEKİLMEYECEĞİM"

Genel başkanlık için şimdilik bir aday olmadığını söyleyen Karamollaoğlu, "Bir veya iki isim üzerinde mutabakat sağlandığında kongreye gideceğiz." dedi. Temel Karamollaoğlu, siyasetten çekilip çekilmeyeceğine yönelik soruya ise "Siyasetten tamamen çekilme diye bir düşüncem yok. Genel başkanlıktan ayrılacağım, hangi arkadaşımız genel başkan olursa onun en büyük destekçisi, yardımcısı olacağım." şeklinde cevap verdi.

30 Ekim 2016 tarihinde gerçekleştirilen Saadet Partisi 6. Olağan Kongresi'nde Saadet Partisi genel başkanlığı görevine seçilen Karamollaoğlu 8 yıldır bu gerevi yürütüyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Loading