Yandex Metrica

Anneler Günü kutlaması için gidilen evde korkunç olay: Ölen de öldüren de 9 yaşında!

Bursa’da Anneler Günü’nü kutlamak için anneannesinin evine giden 9 yaşındaki C.K., evde bulunan av tüfeği ile oynarken silahın ateş alması sonucu aynı yaştaki kuzeni Miraç Güvenir'i başından vurdu.

Gündem

21.05.2024, 05:29

Bursa'da Anneler Günü'de acı bir olay yaşandı. İddiaya göre evde bulunan av tüfeği ile oynarken silahın ateş alması sonucu aynı yaştaki kuzeni Miraç Güvenir'i vurdu. Kazayla vurulan Miraç Güvenir yaşamını yitirdi. 

Öğrenci Ankarakart abonman aylık ne kadar oldu? EGO öğrenci ücreti 10.5 TL mi oldu? Öğrenci Ankarakart abonman aylık ne kadar oldu? EGO öğrenci ücreti... Haberi Görüntüle

ANNELER GÜNÜ'NÜ KUTLAMAK İÇİN ANNEANNESİNİN EVİNE GİTTİ 

Bursa'da saat 14.30 sıralarında Orhangazi ilçesine bağlı kırsal Heceler Mahallesi'nde meydana geldi. İlkokul 3’üncü sınıf öğrencisi olan Miraç Güvenir, ailesiyle birlikte Anneler Günü’nü kutlamak için anneannesinin evine geldi.

Those About To Die 11. bölüm ne zaman? Those About To Die 2. sezon ne zaman çıkacak? Those About To Die 11. bölüm ne zaman? Those About... Haberi Görüntüle

AV TÜFEĞİYLE ŞAKALAŞMAYA BAŞLADILAR

Yaşanan acı olayda Miraç Güvenir ve kuzeni C.K. odada oyun oynarken buldukları av tüfeği ile birbirlerine şaka yapmaya başladı.

16 Temmuz Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta başlayacak? 16 Temmuz Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta başlayacak? Haberi Görüntüle

BAŞINDAN VURULAN ÇOCUK HAYATINI KAYBETTİ 

C.K.'nin şakalaşmak için doğrulttuğu tüfeğin ateş almasıyla Miraç Güvenir başından vuruldu. Evdekilerin ihbarı ile olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Eve gelen ekipler kanlar içerisinde yerde bulunan çocuğun öldüğünü tespit etti.

İstanbul İETT aylık öğrenci abonman ne kadar oldu? İstanbulkart ücretlerine zam mı geldi? İstanbul İETT aylık öğrenci abonman ne kadar oldu? İstanbulkart ücretlerine... Haberi Görüntüle

OLAYLA İLGİLİ İNCELEME BAŞLATILDI 

Miraç Güvenir’in cansız bedeni, Orhangazi Devlet Hastanesi morguna götürülürken, Ç.K.'nın ise jandarma karakolunda muhafaza altında olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading