Yandex Metrica

Sitede Ara

Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi başladı mı, ne zaman 2024? Sağlık Bakanlığı kura sonuçları nereden, nasıl öğrenilir?

Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi başladı mı, ne zaman 2024? Sağlık Bakanlığı kura sonuçları nereden, nasıl öğrenilir?

Sağlık Bakanlığı'nda işçi olmayı isteyenler bakanlığın kura çekimi için heyecanlı bekleyiş içerisinde. Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi günü adaylar tarafından büyük bir merakla bekleniyor. İŞKUR aracılığıyla yapılan işçi alımı başvuruları tamamlandı. Sağlık Bakanlığı, çeşitli pozisyonlarda toplam 8 bin işçi alımı gerçekleştirecek. Peki, Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi başladı mı, ne zaman 2024? Sağlık Bakanlığı kura sonuçları nereden, nasıl öğrenilir?

Gündem

03.04.2024, 11:31

Sağlık Bakanlığı tarafından yapılmakta olan 8 bin işçi alımı başvuruları geçtiğimiz günlerde bitti. Şimdi ise adaylar Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi tarihlerini iple çekiyor. Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi, canlı yayında gerçekleştirilecek. Peki, Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi başladı mı, ne zaman 2024? Sağlık Bakanlığı kura sonuçları nereden, nasıl öğrenilir?

23 Nisan'da (Bugün) marketler açık mı? A101-BİM-ŞOK-Migros 23 Nisan'da kapalı mı? 23 Nisan'da (Bugün) marketler açık mı? A101-BİM-ŞOK-Migros 23 Nisan'da kapalı... Haberi Görüntüle

SAĞLIK BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİ BAŞLADI MI, NE ZAMAN 2024?

Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan 8 bin sürekli işçi alımı için kura çekim tarihleri belirlendi. Kura çekimleri 18-19 Mart tarihlerinde canlı yayında gerçekleştirilecek.

Muğla'da FETÖ operasyonu: Firari eski emniyet müdürü yakalandı Muğla'da FETÖ operasyonu: Firari eski emniyet müdürü yakalandı Haberi Görüntüle

SAĞLIK BAKANLIĞI KURA SONUÇLARI NEREDEN, NASIL ÖĞRENİLİR?

Kura tarihi, saati ve yeri, kura sonuçları, asıl ve yedek adaylara ilişkin listeler, atamaya ilişkin bilgi ve belgeler ile diğer tüm duyurular Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesi olan https://yhgm.saglik.gov.tr adresinde ilan edilecektir. Adaylara herhangi bir yazılı tebligat yapılmayacak ve bu ilan tebligat yerine geçecektir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Loading