Yandex Metrica

Muğla'da FETÖ operasyonu: Firari eski emniyet müdürü yakalandı

Muğla'da FETÖ operasyonu: Firari eski emniyet müdürü yakalandı

FETÖ üyesi olduğu gerekçesiyle aranan eski emniyet müdürü Muğla'da yakalandı. İşlemleri tamamlanan firari eski müdür tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Gündem

18.04.2024, 09:52

Türkiye, terörle mücadelesine ara vermeksizin devam ediyor. Önleyici mücadele stratejisi ile tehditler sınır ötesinde yok edilirken, yurt içinde gerçekleştirilen başarılı operasyonlarla teröre darbe üstüne darbe vuruluyor. PKK, DHKP-C, DEAŞ ve FETÖ... Türkiye, son teröristi etkisiz hale getirmek ya da adalete teslim etmek için ilgili birimlerin koordinasyonunda operasyonlarını titizlikle sürdürüyor. Bu operasyonlardan biri de Muğla'nın Fethiye ilçesinde düzenlendi.

Bakan Yerlikaya duyurdu! Terör örgütüne BOZDOĞAN-30 darbesi! 147 kişi yakalandı Bakan Yerlikaya duyurdu! Terör örgütüne BOZDOĞAN-30 darbesi! 147 kişi yakalandı Haberi Görüntüle

1. SINIF EMNİYET MÜDÜRÜYDÜ

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ile İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda Fetullahçı Terör Örgütüne üye olma suçundan aranan eski 1. Sınıf Emniyet Müdürü H.H.Ş. Fethiye ilçesinde yakalandı. H.Ş.Ş, işlemlerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Loading