Yandex Metrica

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan depremzedelere dev yardım: 'Elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz'

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan depremzedelere dev yardım: 'Elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz'

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı, AFAD, Kızılay ve Ahbap aracılığıyla depremzedelere 100 milyon TL nakdi yardımda bulunuyor.

Gündem

23.01.2024, 20:30

Asrın felaketi Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Türkiye tek yürek olmuş yaralarını sarmaya çalışıyor. Depremlerin ilk gününden bu yana afet bölgelerine destek gönderen İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı, depremzedelere 5 milyon euro yani yaklaşık 100 milyon TL gönderdiklerini duyurdu

Yağmur Sarnıç intihar mı etti, neden? Yağmur Sarnıç son durumu nasıl? Yağmur Sarnıç intihar mı etti, neden? Yağmur Sarnıç son durumu... Haberi Görüntüle

127 BİN 277 PERSONEL DEPREM BÖLGELERİNE SEVK EDİLDİ

Depremlerin ilk gününden bu yana Sabiha Gökçen'den kalkan 803 uçak ile 127 bin 277 personel afet bölgelerine sevk edilirken, inen 738 uçak ile de 135 bin 563 depremzede tahliye edildi.

Kış geri geliyor! Meteoroloji'den 6 kent için alarm verdi: Sıcaklıklar bir anda düşecek Kış geri geliyor! Meteoroloji'den 6 kent için alarm verdi: Sıcaklıklar... Haberi Görüntüle

DEPREMZEDELERE 100 MİLYON TL BAĞIŞ

Sabiha Gökçen Havalimanı, yardım kurumlarıyla koordinasyon halinde faaliyet yürütürken AFAD, Kızılay ve Ahbap aracılığıyla depremzedelere 100 milyon TL (5 milyon avro) bağışta bulundu.

Son dakika! Ege Denizi'nde deprem Son dakika! Ege Denizi'nde deprem Haberi Görüntüle

'DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK'

"Desteğiniz Güç Verir" kampanyasıyla Sabiha Gökçen bünyesindeki işletme ve çalışanlardan toplanan 17 ton yardım malzemesinin Kızılay'ın Antakya'daki merkezine ulaştırılmasının ardından yapılan açıklamada İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı Yönetimi tarafından şu ifadeler kullanıldı:

Afetten etkilenen kardeşlerimizi desteklemek, dayanışma ruhunu yaşatmak ve yaraları biraz da olsa sarabilmek adına, Sabiha Gökçen Havalimanı/ Malezya Havalimanları Holdings olarak AFAD, Kızılay ve Ahbap aracılığıyla depremzedelere 5 milyon avro, yaklaşık 100 milyon TL ilave yardımda bulunuyoruz. Bölgeye gerekli yardımların ulaştırılabilmesi için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Desteğimiz devam edecek.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading