Yandex Metrica

Yağmur Sarnıç intihar mı etti, neden? Yağmur Sarnıç son durumu nasıl?

Yağmur Sarnıç intihar mı etti, neden? Yağmur Sarnıç son durumu nasıl?

Bugün, Beylikdüzü Kavaklı Mahallesi'nde bulunan evinde çektiği ve sosyal medya hesabından yayınladığı videoda intihar edeceğini duyuran Yağmur Sarnıç, yaşanan bu olayla ilgili kamuoyunu bilgilendirdi. Peki Yağmur Sarnıç intihar mı etti, neden? Yağmur Sarnıç son durumu nasıl?

Gündem

03.05.2024, 08:45

Yağmur Sarnıç, dün yayınladığı bir video ile "Artık dayanacak gücüm kalmadı" diyerek intihar edeceğini duyurdu. Durumun ihbar edilmesi üzerine Sarnıç'ın evine polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Antidepresan ilacı kullanarak canına zarar vermeye çalışan Sarnıç, tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı. Peki Yağmur Sarnıç intihar mı etti, neden? Yağmur Sarnıç son durumu nasıl?

FETÖ'yle mücadele devam ediyor: Kıskaç-14 operasyonlarında 36 kişi yakalandı FETÖ'yle mücadele devam ediyor: Kıskaç-14 operasyonlarında 36 kişi yakalandı Haberi Görüntüle

YAĞMUR SARNIÇ İNTİHAR MI ETTİ, NEDEN?

Bugün, Beylikdüzü Kavaklı Mahallesi'nde bulunan evinde çektiği ve sosyal medya hesabından paylaştığı bir video ile intihar edeceğini açıklayan Yağmur Sarnıç, ihbar üzerine evine giden polis ekipleri tarafından fazla antidepresan ilacı kullanarak intihar girişiminde bulunduğu belirlendi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Sarnıç, tedbir amacıyla Beylikdüzü Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Yağmur Sarnıç'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı belirlenirken, olayla ilgili polis ekiplerinin çalışmaları devam ediyor.

Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu! Bakan Özhaseki'den Özgür Özel'e cevap: Mani olan CHP! Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu! Bakan Özhaseki'den Özgür... Haberi Görüntüle

YAĞMUR SARNIÇ SON DURUMU NASIL?

Sarnıç, dün Instagram hesabından paylaştığı videoda şu şekilde açıklamalarda bulundu; 

"Bu benim muhtemelen son videom olacak. Artık dayanacak ve savaşacak gücüm kalmadı. Onlar o kadar güçlüler ki benim Allah'tan başka kimsem yok. Hiç kimseye hakkımı helal etmiyorum. Başıma onca şey geldi, hiç kendimi öldürmeyi düşünmedim ama hiç umudum kalmadı. Beni hapse attırmak ve bitirmek için uğraşıyorlar. Ne yaparsam yapayım başaramadım, çocuklarıma kavuşamadım. Artık dayanacak gücüm kalmadı. Tek derdim çocuklarımla mutlu olmaktı, nasip değilmiş. Haklı değil güçlü olan kazanıyor, ben kaybettim. Tek üzüldüğüm şey çocuklarımı görememek olacak. Ben zaten bu dünyadan vazgeçmiştim. Ben bu insanlarla baş edemem. Kendimi öldürmeye karar verdim. Bu dünyadan gitmeye karar verdim, herkesi Allah'a şikayet edeceğim. Kendinize iyi bakın."

 

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Loading