Yandex Metrica

Sitede Ara

Ruhi Çenet'in YouTube kanalı tekrardan mı çalındı 17 Nisan? Ruhi Çenet youtube kanalı yine mi çalındı?

Ruhi Çenet'in YouTube kanalı tekrardan mı çalındı 17 Nisan? Ruhi Çenet youtube kanalı yine mi çalındı?

Türk YouTuber Ruhi Çenet'in kanalının çalındığı haberleri gündeme düştü. Kanalındaki videoların kaldırıldığı, dolandırıcılık amaçlı yeni bir yayının açıldığı bildiriliyor. Ardından Ruhi Çenet, YouTube kanalını geri aldığını açıklamıştı fakat 17 Nisan Çarşamba günü sosyal medyadaki iddialara göre Ruhi Çenet'in tekrardan YouTube kanalı çalındı yönünde. Peki, Ruhi Çenet'in YouTube kanalı tekrardan mı çalındı 17 Nisan? Ruhi Çenet youtube kanalı yine mi çalındı?
 

Gündem

17.04.2024, 21:56

Türk YouTuber Ruhi Çenet, dünyanın dört bir yanından milyonlarca aboneye sahip belgesel videolarıyla tanınan bir isim olarak öne çıkıyor. Ancak son zamanlarda kanalının hacklendiği haberi gündeme düştü. Kanalın adı ve fotoğrafı değiştirilmişken, videoların da silindiği gözlemlenmişti. Ruhi Çenet kanalını tekradan kazanmıştı ancak bugün Webtekno sosyal medya platformu X'ten paylaştığı bilgide Ruhi Çenet'in  YouTube kanalının tekrardan çalındığı belirtildi. Peki, Ruhi Çenet'in YouTube kanalı tekrardan mı çalındı 17 Nisan? Ruhi Çenet youtube kanalı yine mi çalındı?

TUS ÖSYM 1. Dönem sonuçları nereden, nasıl öğrenilir 2024? TUS sonuçları belli oldu mu? TUS ÖSYM 1. Dönem sonuçları nereden, nasıl öğrenilir 2024? TUS... Haberi Görüntüle

NELER OLMUŞTU?

Ruhi Çenet, resmi Instagram hesabı üzerinden hikaye paylaşarak kanalının hacklendiğini duyurdu. Hesabı ele geçiren kripto para dolandırıcıları, kanalın adını popüler kripto para birimi olan "Ripple" ile değiştirdi. Profil fotoğrafı ve açıklama da bu değişikliğe uygun olarak güncellendi. Tüm videoların yayından kaldırıldığı saptanırken, Ripple ile ilgili sahte bir canlı yayın açıldığı da tespit edildi.

Yayının on binlerce kişi tarafından izlendiği görülürken, kapakta Ripple CEO’su Brad Garlinghouse’ın fotoğrafının bulunması dikkat çekiyor. Bu, daha fazla ilgi çekmeye çalıştıklarını gösteriyor. Ruhi Çenet'in kanalının hedef alınmasının sebebi ise yüksek abone sayısına sahip olması. Bu da güven kazanmaya çalıştıklarını düşündürüyor.

Ruhi Çenet, kanalı geri aldığında bu haber güncellenecek. Umuyoruz ki en kısa sürede bir çözüm bulunur. Ayrıca daha önce MuratAbiGF, Mami Emen ve DidYouKnowGaming gibi popüler kanalların da hacklendiğini hatırlatmak gerekir. Neyse ki YouTube, bu sorunlara hızlı bir şekilde çözüm bulmuş ve kanallarını geri almalarını sağlamıştı.

SON DAKİKA: İzmir beşik gibi sallandı! Seferihisar'da korkutan deprem SON DAKİKA: İzmir beşik gibi sallandı! Seferihisar'da korkutan deprem Haberi Görüntüle

RUHİ ÇENET'İN YOUTUBE KANALI TEKRARDAN MI ÇALINDI 17 NİSAN?

Ruhi Çenet, geçtiğimiz günlerde çalınan YouTube hesabını geri almıştı. Fakat bugün Webtekno resmi X hesabından paylaştığı bilgide Ruhi Çenet'in YouTube hesabının tekrardan çalındığını söyledi.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Loading