Yandex Metrica

Muharrem İnce kimdir, nereli, serveti ne kadar? Deprem yayınına ne kadar bağışladı?

Muharrem İnce kimdir, nereli, serveti ne kadar? Deprem yayınına ne kadar bağışladı?

CHP’den istifa ederek Memleket Partisi'ni kuran Muharrem İnce deprem yayınına katılarak bağışta bulundu.Peki Muharrem İnce kimdir, nereli, serveti ne kadar? Deprem yayınına ne kadar bağışladı?

Politika

15.03.2024, 14:53

Şubat 2021 tarihinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden resmi olarak ayrılan ve Memleket Partisi adıyla yeni bir parti kuran Muharrem İnce’nin hayatına dair merak edilen ayrıntıları sizler için derledik. Peki Muharrem İnce kimdir?  

İşte Muharrem İnce’nin hayatı ve biyografisi... 

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Özgür Özel ne konuştu? İşte 23 Nisan resepsiyonuna damga vuran diyalog Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Özgür Özel ne konuştu? İşte 23 Nisan... Haberi Görüntüle

MUHARREM İNCE KİMDİR? 

4 Mayıs 1964 tarihinde Yalova’nın Elmalık köyünde dünyaya gelen Muharrem İnce, İlk, orta ve lise öğrenimlerini doğduğu şehir Yalova’da tamamlamıştır. Lisans eğitimini Uludağ Üniversitesi Necatibey Eğitim Fakültesi Fizik-Kimya Öğretmenliği Bölümü’nde tamamlayarak mezun olan İnce, ardından çeşitli liselerde Fizik öğretmeni olarak çalışmıştır.  

Daha sonra lise müdürü olarak da görev yapan Muharrem İnce, ayrıca Yalova Spor Kulübü’nde de Basın Sözcülüğü ve yöneticilik görevlerini de üstlenmiştir. 

Pek çok Sivil Toplum Kuruluşunda (STK) görev alan İnce, aynı zamanda Atatürkçü Düşünce Derneği’nin Yalova İl Başkanlığı görevinde de bulunmuştur. 

Nihat Genç tek mesajla Ekrem İmamoğlu'na dayak attı: Sömürgeci şirketlerin Zelenski'si! Nihat Genç tek mesajla Ekrem İmamoğlu'na dayak attı: Sömürgeci şirketlerin... Haberi Görüntüle

MUHARREM İNCE’NİN SİYASİ HAYATI 

1995 yılında gerçekleşen seçimlerde CHP’den milletvekili adayı olan ve o yıl seçilemeyen Muharrem İnce, 1998 yılında ise CHP Yalova İl Başkanlığı görevine getirilmiştir. 

2002 yılında gerçekleşen seçimlerde CHP Yalova milletvekili olarak TBMM’ye giren İnce, 22,23,24,25 ve 26. Dönemlerde yeniden Yalova Milletvekili seçilerek görevine devam etmiştir. 

TBMM’de CHP Grup Başkanvekilliği görevine devam ederken, 2014 yılında bu görevinden istifa ederek CHP Genel Başkanlığına aday olduğunu açıklayan Muharrem İnce, 5 Eylül 2014 tarihinde gerçekleşen CHP Olağanüstü Kurultayı’nda ikinci sırada kalmıştır. Daha sonra 2018 yılında gerçekleşen CHP Olağan Kurultayı’nda tekrar Genel Başkanlığa aday olsa da seçilememiştir. 

Muharrem_İnce_kimdir

İnce, ardından 2018 yılında gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinde partisinden Cumhurbaşkanı adayı gösterilse de seçilememiştir. 

Diyarbakır Türkiye toprağı değil mi? Türk bayrağını kaldırıp teröristler için heykel diktiler Diyarbakır Türkiye toprağı değil mi? Türk bayrağını kaldırıp teröristler için... Haberi Görüntüle

MUHARREM İNCE NE ZAMAN PARTİ KURDU? 

2020 yılında Memleket Hareketi adında bir siyasi hareket başlatan Muharrem İnce, daha sonra başlattığı bu harekatın bir siyasi partiye dönüşeceğini bildirerek 8 Şubat 2021 tarihinde CHP’den resmi olarak ayrılmıştır. 

Kurucusu olduğu Memleket Partisi’nin Genel Başkanı olan Muharrem İnce, evli ve bir çocuk babasıdır.

Nihat Genç tek mesajla Ekrem İmamoğlu'na dayak attı: Sömürgeci şirketlerin Zelenski'si! Nihat Genç tek mesajla Ekrem İmamoğlu'na dayak attı: Sömürgeci şirketlerin... Haberi Görüntüle

MUHARREM İNCE DEPREM YAYININA NE KADAR BAĞIŞLADI?

Muharrem İnce, 1 aylık maaşını bağışlıyor

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading