Yandex Metrica

Muhaliflerin bu tiyatrosu da tutmadı! HÜDA PAR'lı vekiller yemin metnini ilk okuyanlardan oldu

Muhaliflerin bu tiyatrosu da tutmadı! HÜDA PAR'lı vekiller yemin metnini ilk okuyanlardan oldu

Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi gerek sosyal medyadan gerekse ulusal medya üzerinden muhalefet kanadının HÜDA PAR üzerinde kurduğu kirli oyun TBMM'nin açılış töreninde bir kez daha bozuldu. HÜDA PAR'lı vekiller tüm milletvekillerinin önünde yeminlerini ettiler. 

Gündem

23.01.2024, 22:22

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) 28'inci yasama dönemi başladı. Oturumu MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Geçici TBMM Başkanı olarak yönetiyor. İlk oturumda, milletvekilleri sırayla yemin etti. 28 Mayıs seçimleri öncesi FETÖ, PKK ve CHP trollerinin gün aşırı HüDA PAR üzerinden yaptığı algı oyunları, (HÜDA PAR'lı vekiller TBMM'de yemin etmeyecek) TBMM'nin açılış töreni ile ellerinde patladı. 

Nihal Candan hapisten mi çıktı, neden? Nihal Candan cezaevinden niye çıktı, ne oldu? Nihal Candan hapisten mi çıktı, neden? Nihal Candan cezaevinden niye... Haberi Görüntüle

"İLK YEMİN HÜDA PAR'DAN"

Muhalif medyanın yalanlarıyla hedef gösterdiği HÜDA PAR vekilleri TBMM kürsüsünde yemin metinlerini eksiksiz bir şekilde okudu. Kürsüye ilk çıkanlardan HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı ve Batman Milletvekili Serkan Ramanlı yemin metnini ilk okuyanlardan oldu.

BtcTurk Boğa Koşusu ne zaman, nerede olacak? BtcTurk Boğa Koşusuna nasıl katılınır? BtcTurk Boğa Koşusu ne zaman, nerede olacak? BtcTurk Boğa Koşusuna... Haberi Görüntüle

"ELBETTE OKUYACAĞIZ"

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu da geçtiğimiz günlerde TBMM'de yapılacak milletvekili yemin töreniyle ilgili, "Milletvekili yeminini elbette okuyacağız. Herhangi bir ekleme veya çıkarma yapma gibi bir düşüncemiz yok, böyle bir şey mümkün de değil. Milletimize en iyi şekilde hizmet etmek için buraya geldik, şov yapmaya gelmedik" demişti.

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi ne zaman final yapacak? Dizi bitiyor mu? Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi ne zaman final yapacak? Dizi... Haberi Görüntüle

HDP'LİLER İSTİKLAL MARŞI'NI OKUMADILAR

İstiklal Marşı'nın okunduğu sırada ise Yeşil Sol Parti sıralarından meclise giren HDP'li vekiller yine dudaklarını dahi kıpırdatmadı. HÜDA PAR vekilleri ise diğer vekillerle birlikte marşı okudu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading