Yandex Metrica

BtcTurk Boğa Koşusu ne zaman, nerede olacak? BtcTurk Boğa Koşusuna nasıl katılınır?

BtcTurk Boğa Koşusu ne zaman, nerede olacak? BtcTurk Boğa Koşusuna nasıl katılınır?

Finansal teknoloji şirketi BtcTurk, 21 Nisan'da İstanbul Üsküdar sahilinde Bitcoin ödüllü BtcTurk Boğa Koşusu düzenleyecek. Bitcoin'deki ödül yarılanması (halving) dönemine gönderme yaparak planlanan etkinlik, boğa kostümleriyle koşulacak 10 kilometrelik bir halk koşusu ve profesyonel koşucuların yarışacağı 21 kilometrelik yarı maraton koşusunu içerecek. Toplamda 2,1 Bitcoin değerinde ödül dağıtılacak. Peki, BtcTurk Boğa Koşusu ne zaman, nerede olacak? BtcTurk Boğa Koşusuna nasıl katılınır?
 

Gündem

29.04.2024, 17:42

BtcTurk, finansal ihtiyaçları karşılamak için self-servis hizmetleri sunan bir platform olarak bilinir. Bitcoin'in arzına atıfta bulunarak, Bitcoin ödül yarılanması döneminde gerçekleşecek olan bir etkinlik için hazırlıklarını sürdürüyorlar. 21 Nisan'da İstanbul'da düzenlenecek bu renkli etkinlik, "BtcTurk Boğa Koşusu" adı altında ilk kez düzenlenecek. Profesyonellerden halka kadar birçok kişi, İstanbul'un eşsiz manzarası eşliğinde Üsküdar sahilini koşarak geçecekler. Bu heyecan verici etkinlik, Bitcoin topluluğunu bir araya getirerek, kripto para dünyasının heyecanını ve enerjisini paylaşacak. 

BtcTurk'un ev sahipliğinde düzenlenecek koşu, üç farklı etaptan oluşacak. Bu etkinlikte, 21 kilometrelik yarı maraton, 10 kilometrelik halk koşusu ve renkli görüntülere sahne olacak özel boğa kostümlü koşu yer alacak. BtcTurk üyeliği olan herkes, bu üç koşuya ücretsiz olarak kayıt oluşturup katılabilecek. Kayıt işlemleri için https://btcturkbogakosusu.com adresini ziyaret ederek kolayca kayıt oluşturabilirsiniz. Bu etkinlik, hem spor tutkunlarını hem de kripto para dünyasının meraklılarını bir araya getirerek unutulmaz bir deneyim sunacak. Peki, BtcTurk Boğa Koşusu ne zaman, nerede olacak? BtcTurk Boğa Koşusuna nasıl katılınır?

Bakan Fidan'dan İsrail'e çok sert tepki: 'Dünya kamuoyu sizi çoktan mahkum etti' Bakan Fidan'dan İsrail'e çok sert tepki: 'Dünya kamuoyu sizi çoktan... Haberi Görüntüle

BTCTURK BOĞA KOŞUSU NE ZAMAN, NEREDE OLACAK?

Bitcoin'in 21 milyonluk arzına gönderme yaparak ve Bitcoin ödül yarılanması (halving) döneminde olması sebebiyle düzenlenecek olan BtcTurk Boğa Koşusu'nda, dereceye giren katılımcılara toplamda 2,1 Bitcoin (yaklaşık 4,7 milyon TL) ödül verilecek. Yarış sonunda, farklı kategorilerde özel ödüller de sahiplerini bulacak. Bunlar arasında, Yarışı El Ele Bitirme - HODL ödülü ile birlikte 21'inci, 210'uncu ve 2100'üncü sıralarda bitiren katılımcılara özel ödüller de yer alacak. Ayrıca, koşuya katılan en yaşlı ve en genç katılımcılara da özel ödüller verilecek: ATH Özel Ödülü ve Genesis Blok Ödülü. Eğlenceli anların yaşanacağı 100 metrelik boğa kostümü yarışında kadınlar ve erkekler için ayrı ayrı Boğa Kostümlü Özel Koşu Ödülü ve En İyi Kostüm Ödülü de sunulacak. Toplamda, 238 ödül dağıtılacak ve Üsküdar sahilinde düzenlenecek panayır alanında, dünya genelinde Bitcoin odaklı çalışmalar yürüten markaların stantları ve ikramları da katılımcıları bekleyecek.

Etkinlik, 21 Nisan Pazar günü Üsküdar Meydan'da olacak.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Loading