Yandex Metrica

MİT'ten Suriye'de nokta operasyon! PKK/YAT Cezire bölge sorumlusu öldürüldü

MİT'ten Suriye'de nokta operasyon! PKK/YAT Cezire bölge sorumlusu öldürüldü

Son dakika haberleri... MİT'ten Suriye'de kritik bir operasyon gerçekleştirildi. MİT tarafından, Suriye'de düzenlenen operasyonda PKK/YAT sözde Cezire bölge sorumlusu Roj Habur kod adlı Ciwana Heso etkisiz hale getirildi. ABD'nin taziye mesajı yayımladığı teröristin Ciwana Heso olduğu ortaya çıktı.

Gündem

23.01.2024, 20:09

Şanlı Türk askerinin terör örgütleriyle olan kararlı mücadelesi devam ederken MİT'ten Suriye'de nokta operasyon gerçekleştirildi. MİT tarafından,  Suriye'de düzenlenen operasyonda PKK/YAT sözde Cezire bölge sorumlusu Roj Habur kod adlı Ciwana Heso etkisiz hale getirildi. Ciwana Heso adlı kadın terörist, ABD'nin özel eğittiği isimlerden biriydi. 

240 polis katıldı: 58 adrese eş zamanlı operasyon! 2 firari aranıyor 240 polis katıldı: 58 adrese eş zamanlı operasyon! 2 firari... Haberi Görüntüle

SALDIRI KADROLARINI EĞİTİYORDU

Geçmişte PKK/YPG'nin suikast eğitimlerini verdiği Dilovan akademisi kadın sorumlusu olarak faaliyet yürüten terörist, Türkiye'ye eylem gerçekleştirecek kadroları eğitiyordu. Kadın teröristin eğittiği terör örgütü mensupları, Barış Pınarı Harekatı Bölgesi ile Mardin, Şırnak hattında görevli güvenlik güçlerimize karşı taciz ve saldırıları gerçekleştiriyordu.

Irak'tan Erdoğan'ın ziyaretine ilişkin açıklama: Büyük ve sürpriz bir anlaşmaya imza atılacak Irak'tan Erdoğan'ın ziyaretine ilişkin açıklama: Büyük ve sürpriz bir anlaşmaya... Haberi Görüntüle

SAHA AJANLARI TAKİBE ALDI ETKİSİZ HALE GETİRDİ

Faaliyetlerinden ötürü MİT'in hedef listesine giren kadın terörist, sızdırılan saha ajanları tarafından takibe alındı. Saha ajanları tarafından uzun süre izlenen kadın terörist gerçekleştirilen operasyonla öldürüldü. YAT, PKK'nın Suriye'deki özel güç birliği olarak faaliyet yürütüyor ve sınır hattındaki güvenlik güçlerimize sızma, pusu ve bunun gibi eylemleri organize ediyor.

Şanlıurfa'da çıplak kadın sokakta neden gezdi? Şanlıurfa'da çıplak kadın olayı ne 2024? Şanlıurfa'da çıplak kadın sokakta neden gezdi? Şanlıurfa'da çıplak kadın olayı... Haberi Görüntüle

ABD TAZİYE MESAJI YAYIMLAMIŞTI

ABD Merkez Kuvvetler Komutanlığı'nın (CENTCOM) taziye mesajı yayımladığı üç teröristten biri olan "Roj Habur" kod adlı Civana Heso olduğu tespit edildi. ABD, 24 Temmuz tarihinde yayımladığı taziye mesajında "Suriye Demokratik Güçleri (SDG) Komutan Yardımcısı Salva Yusuk 22 Temmuz 2022'de Suriye'nin Kamışlı yakınlarında düzenlenen saldırıda 2 kadın savaşçı ile birlikte öldürüldü." ifadelerini kullanmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading