Yandex Metrica

Sitede Ara

Meteorolojiden kritik uyarı: 18 il sağanak yağmur ile karşı karşıya! O bölgelerde yaşayanlar su baskınlarına karşı dikkatli olsun!

Meteorolojiden kritik uyarı: 18 il sağanak yağmur ile karşı karşıya! O bölgelerde yaşayanlar su baskınlarına karşı dikkatli olsun!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yeni hava durumu tahmin raporunu paylaştı. 18 il için sarı kodlu uyarı yapılırken, bazı bölgelerde gök gürültülü kuvvetli sağanak meydana gelmesi bekleniyor. İşte 6-7 Mayıs il il hava durumu raporu...  

Gündem

06.05.2024, 03:39

Meteoroloji tarafından yapılan açıklamaya göre, sağanak yağış yurdumuzda 18 şehirde etkisini ciddi şekilde gösterecek. 18 il için sarı kodlu uyarı açıklayan MGM, bu illerde yaşayan vatandaşların sel ve yaşanabilecek olumsuz olaylara karşı tedbirli olmalarını talep etti.

Güncel kurbanlık fiyatları 2024! TDV kurbanlık fiyatları ne kadar? Güncel kurbanlık fiyatları 2024! TDV kurbanlık fiyatları ne kadar? Haberi Görüntüle

18 İLDE ŞİDDETLİ YAĞIŞ BEKLENİYOR!

Meteoroloji, 18 ile sarı kodlu uyarı vererek bu bölgelerde gök gürültülü yağmur beklediklerini dile getirdi.

Sarı kodlu uyarı verilen iller Adana, Artvin, Batman, Bayburt, Diyarbakır, Erzincan, Giresun, Gümüşhane, Hatay, Kahramanmaraş, Mardin, Osmaniye, Rize, Siirt, Sivas, Şırnak, Trabzon ve Tunceli olarak belirtildi.

Zehir tacirlerine büyük darbe! NARKOÇELİK ile 20 ilde 366 kişi yakalandı Zehir tacirlerine büyük darbe! NARKOÇELİK ile 20 ilde 366 kişi... Haberi Görüntüle

MGM UYARDI: VATANDAŞLAR TEDBİRLİ OLMALI

Meydana gelecek sağanak nedeniyle meydana gelebilecek ani sel, su baskını, dolu yağışı ve kuvvetli rüzgara karşı, ulaşımda aksamalara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmalarını istedi.

MGM tarafından yapılan açıklamaya göre, 5 Mayıs öğle saatlerinden itibaren etkisini gösterecek sağanak yağış, 6-7 Nisan günlerinde de etkisini gösterecek.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Loading