Yandex Metrica

Meteoroloji'den bazı bölgeler için sağanak uyarısı!

Meteoroloji'den bazı bölgeler için sağanak uyarısı!

Meteoroloji'nin hava durumu tahmin raporuna göre, sıcaklıklar iç ve doğu kesimlerde 2 ila 4 derece artacak. Bazı bölgelerde ise sağanak yağış bekleniyor.

Gündem

23.01.2024, 19:15

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, Marmara'nın güneydoğusu, İç Ege, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz’in iç kesimleri, Burdur, Antalya'nın iç batı ilçeleri, Kars, Ardahan, Hatay, G. Antep ve Kilis çevrelerinin yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olması bekleniyor.

Son dakika: Malatya'da korkutan deprem! AFAD detayları paylaştı Son dakika: Malatya'da korkutan deprem! AFAD detayları paylaştı Haberi Görüntüle

HAVA SICAKLIKLARI ARTIYOR

Hava sıcaklığının iç ve doğu kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı tahmin ediliyor. 

İbrahim Hacıosmanoğlu TFF başkan adayı mı oldu? İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında? İbrahim Hacıosmanoğlu TFF başkan adayı mı oldu? İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir,... Haberi Görüntüle

BAZI BÖLGELERDE SAĞANAK YAĞIŞ BEKLENİYOR

Marmara'nın güneydoğusu, İç Ege, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz’in iç kesimleri, Burdur, Antalya'nın iç batı ilçeleri, Kars, Ardahan, Hatay, Gaziantep ve Kilis çevrelerinde aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
 
Sabah saatlerinde Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.
 
İç ve doğu kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı, Türkiye genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

Diplomasi trafiği başlıyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan peş peşe kritik zirvelerde bulunacak: Gündem küresel barış... Diplomasi trafiği başlıyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan peş peşe kritik zirvelerde bulunacak:... Haberi Görüntüle

PAZAR GÜNÜ GÜNEŞLİ BİR HAVA HAKİM

 Pazar günü, İç Ege, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz’in iç kesimlerinde bahar yağmurları etkili olacak. Kalan kesimlerde güneşli hava hakim olacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading