Yandex Metrica

İbrahim Hacıosmanoğlu TFF başkan adayı mı oldu? İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında?

İbrahim Hacıosmanoğlu TFF başkan adayı mı oldu? İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında?

Trabzonspor'un eski Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu Başkan adayı oldu. Hacıosmanoğlu, önceki başkanlar gibi herkesi memnun etmeye çalışmayacaklarını ve kurallara riayet edeceklerini belirtti. Peki, İbrahim Hacıosmanoğlu TFF başkan adayı mı oldu? İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında?

Gündem

29.04.2024, 15:02

Türkiye Futbol Federasyonu, EURO 2024 nedeniyle 18 Temmuz'da yapılacak Olağan Genel Kurul toplantısının seçimli olacağını duyurdu. TFF başkanlığı için iki aday belirlendi. Bunlardan biri UEFA Komisyonu üyesi Servet Yardımcı, diğeri ise sosyal medyada FETÖ paylaşımlarıyla gündeme gelen iş insanı Erdal Alkış. Peki, İbrahim Hacıosmanoğlu TFF başkan adayı mı oldu? İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında?

DEM'in terör köşesi! Örgüt karargahına çevirmişler DEM'in terör köşesi! Örgüt karargahına çevirmişler Haberi Görüntüle

İBRAHİM HACIOSMANOĞLU KİMDİR, NERELİ, KAÇ YAŞINDA?

İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, 21 Şubat 1966 tarihinde Trabzon'un Of ilçesinde doğmuştur. İlkokul eğitimini tamamladıktan sonra okulu bırakarak ticarete atılmıştır. Babası Hacı Osman Hüseyin Efendi'nin izinden giderek organizasyon, petrol ve inşaat işleriyle uğraşmıştır.

Trabzonspor'a olan bağlılığıyla bilinen Hacıosmanoğlu, 2005-2007 yılları arasında Trabzonspor Başkan Yardımcılığı görevini üstlenmiştir. 2008'de Trabzonspor Başkanlığı için aday olmuş ancak seçilememiştir.

Ancak, 26 Mayıs 2013 tarihinde yapılan seçimlerde tekrar Trabzonspor Başkanlığına aday olmuş ve bu sefer başkan seçilmiştir. Başkanlık döneminde kulübün yönetiminde önemli değişiklikler yapmıştır. Fakat, 5-6 Aralık 2015 tarihinde yapılan seçimleri kaybederek görevini Muharrem Usta'ya devretmiştir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Loading