Yandex Metrica

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz kimdir, nereli? Kocaeli'de ne oldu?

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz kimdir, nereli? Kocaeli'de ne oldu?

Türkiye'nin en kalabalık kentlerinden biri olan Kocaeli aynı zamanda sanayi kenti olması ile de ülke ekonomisi için oldukça kritik bir öneme sahip. Kocaeli Valiliği'ne geçtiğimiz dönemde Seddar Yavuz atandı. Vali Seddar Yavuz 18.06.2020 tarihinde görevine başladı. Atamanın ardından Kocaeli Valisi kim oldu? Seddar Yavuz kimdir, nereli? soruları pek çok kişi tarafından sorulmaya başlandı. İşte Seddar Yavuz'un hayatı ve biyografisi...

Gündem

02.05.2024, 15:02

Kocaeli Valiliği'ne 09.06.2020 tarih ve 2020/274 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararı ile Seddar Yavuz atandı. Seddar Yavuz Kocaeli'de Valilik görevine ise 18 Haziran 2020'de başladı. Yaklaşık 4 yıldır Kocaeli Valisi olarak görev yapan Seddar Yavuz'un kim olduğu ve nereli olduğu vatandaşlar tarafından merak ediliyordu. 

Dolar yıl sonu ne olur 2024? Dolar atacak mı, azalacak mı? Dolar yıl sonu ne olur 2024? Dolar atacak mı, azalacak... Haberi Görüntüle

KOCAELİ VALİSİ KİM?

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzası ile Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre Seddar Yavuz Kocaeli Valisi olarak görevlendirildi. Seddar Yavuz Kocaeli'de sevilen ve saygı duyulan bir isimdir. Seddar Yavuz Koceli'de uzun süredir Vali olarak görev yapıyor. 

ASKERLİK YERİ SORGULAMA EKRANI MAYIS 2024! Bedelli, er sınıflandırma sonucu nereden, nasıl öğrenilir? ASKERLİK YERİ SORGULAMA EKRANI MAYIS 2024! Bedelli, er sınıflandırma sonucu... Haberi Görüntüle

KOCAELİ VALİSİ SEDDAR YAVUZ KİMDİR?

Seddar Yavuz, 1967 yılında Eskişehir'de dünyaya geldi. İlkokulu Gümüşkonak’ta, orta okulu Eskişehir’de, liseyi ise Balıkesir’de parasız yatılı olarak tamamlamıştır.

Seddar Yavuz üniversite eğitimini ise İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nde tamamladı. 

1988 yılında mezun olduktan sonra Kaymakam adaylığı sınavını kazandı. Göreve Adıyaman’da kaymakam adayı olarak başladı.

İngiltere'de dil eğitimi aldı. İyi seviyede İngilizce bilmektedir. 

Harmancık, Aslanapa ve Güdül Kaymakam vekillikleri görevinde bulundu. 

Çankırı Korgun Kaymakamlığına atandı.

Seddar Yavuz daha sonra sırasıyla;  Diyarbakır Eğil Kaymakamlığı, Balıkesir Dursunbey Kaymakamlığı, Konya Kadınhanı Kaymakamlığı ve Şanlıurfa Siverek Kaymakamlığı, Antalya Kemer Kaymakamlığıgörevine atandı. 

İstanbul Gaziosmanpaşa Kaymakamlığı görevini yaparken Bakanlar Kurulu'nun 16.02.2014 tarihli 2014/5916 sayılı Kararnamesi ile Uşak Valiliğine atandı.

Daha sonra Seddar Yavuz Muş Valiliği, Ordu Valiliği görevlerine getirildi. 

09.06.2020 tarih ve 2020/274 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararı ile Kocaeli Valiliğine atandı.18.06.2020 tarihinde görevine başladı.

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz evli, dört çocuk babasıdır. 

Buse Varol kaç yaşında, evli mi, instagram adresi ne? Buse Varol kimdir? Buse Varol kaç yaşında, evli mi, instagram adresi ne? Buse... Haberi Görüntüle

KOCAELİ İLÇELERİ

Başiskele

İzmit

Kartepe

Derince

Gölcük

Körfez

Çayırova

Darıca

Dilovası

Gebze

Kandıra

Karamürsel

İstanbul Boğazı'nda büyük tehlike: Gemi trafiği askıya alındı İstanbul Boğazı'nda büyük tehlike: Gemi trafiği askıya alındı Haberi Görüntüle

KOCAELİ HAKKINDA

Kocaeli, Türkiye'nin en kalabalık 10. şehridir. İstanbul, Bursa, Sakarya, Yalova illeriyle komşudur. Adını 1320 yılında İzmit yöresini fetheden Akça Koca'dan almaktadır. 

Kocaeli kalabalık olmasının yanında  ülkenin en önemli sanayi ve ticaret kentlerinden biridir.

Kocaeli; SEGE-2011 sıralamasına göre İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa'dan sonra en gelişmiş şehirdir.

Volkan Demirel Hatayspor'dan istifa mı edecek? Volkan Demirel ne demişti? Volkan Demirel Hatayspor'dan istifa mı edecek? Volkan Demirel ne demişti? Haberi Görüntüle

KOCAELİ NÜFUSU NE KADAR?

2023 sonu itibarıyla 2.102.907 kişilik nüfusa sahiptir. Nüfus bakımından İstanbul ve Bursa'dan sonra Marmara Bölgesi'nin üçüncü büyük ilidir. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Loading