Yandex Metrica

Sitede Ara

Buse Varol kaç yaşında, evli mi, instagram adresi ne? Buse Varol kimdir?

Buse Varol kaç yaşında, evli mi, instagram adresi ne? Buse Varol kimdir?

Buse Varol, Aramızda Kalmasın programının en son konuğu oldu ve canlı yayında yer aldı. Oyuncu Buse Varol'un kaç yaşında olduğu, kim olduğu ve nereli olduğu gibi bilgiler araştırma konusu haline geldi. Peki, Buse Varol kaç yaşında, evli mi, instagram adresi ne? Buse Varol kimdir?

Gündem

10.05.2024, 17:29

Buse Varol, Aramızda Kalmasın programına geçtiğimiz günlerde konuk olarak katıldı. Canlı yayına çıkan ünlü oyuncu Buse Varol'un yaşını, kim olduğunu ve nereli olduğunu araştıran birçok kişi bulunuyor. Peki, Buse Varol kaç yaşında, evli mi, instagram adresi ne? Buse Varol kimdir?

Buse Varol kimdir

Buse Varol kimdir

Son dakika: İstiklal Caddesi'nde iş yeri yangını! Son dakika: İstiklal Caddesi'nde iş yeri yangını! Haberi Görüntüle

BUSE VAROL KİMDİR?

Buse Varol, 25 Mart 1990 tarihinde Manisa'da doğdu. Üniversite eğitimini Eğitim Fakültesi Öğretmenlik Bölümü'nde tamamladıktan sonra, 2012 yılında Miss Turkey Güzellik Yarışması'nda yer aldı. Yarışmadan sonra bir süre modellik yaparak adını duyurdu ve ardından oyunculuk teklifleri almaya başladı.

İlk dizi deneyimini "Tozlu Yollar" ile yaşayan Varol, daha sonra "Sevda Kuşun Kanadında", "Arka Sokaklar", "Şehrin Melekleri", "Kış Güneşi" ve "Rüya" gibi birçok dizide rol aldı.

Geçtiğimiz yaz aylarında "Çok Tatlı" programının sunuculuğunu üstlendi, ancak proje uzun süreli olmadı.

Bir dönem "Payitaht: Abdülhamid" dizisinde "Mislimelek Sultan" karakterine hayat veren Buse Varol, 2017 yılında "Dostlar Mahallesi" adlı dizide rol almaya başladı. Aynı dizide çalışan rol arkadaşı Alişan ile Mayıs 2018'de hayatını birleştirdi. Varol, yakında bir evlat sahibi olacak.

CHP, DEM Partsi'ni örnek aldı: Türk Bayrağı Anıtı yerinden söküldü! CHP, DEM Partsi'ni örnek aldı: Türk Bayrağı Anıtı yerinden söküldü! Haberi Görüntüle

BUSE VAROL INSTAGRAM ADRESİ NE?

Buse Varol'un instagram kullanıcı adı "busewarol"

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Loading