Yandex Metrica

Kirli ittifak bir kez daha kanıtlandı: CHP'li isimler kendi adayları yerine DEM için çalışıyor!

Kirli ittifak bir kez daha kanıtlandı: CHP'li isimler kendi adayları yerine DEM için çalışıyor!

Yerel seçimlerle birlikte terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı DEM ile CHP arasındaki kirli ittifak tekrar gün yüzüne çıktı. Akdeniz'i terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı DEM Parti’ye peşkeş çeken CHP, bu iki ilçede düşük profilli tavşan aday çıkardı. CHP'liler kendi adayı yerine DEM Parti adayı ile seçim çalışmalarına katılarak destekte bulunuyor.   

Gündem

31.03.2024, 21:23

Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan fotoğrafta CHP’li meclis üyesi adaylarının 'İstiklal Marşı Okumam' diyen Nuriye Arslan ve terör örgütü suçundan aranan Faysal Sarıyıldız’ın yeğeni Hoşyar Sarıyıldız için seçim çalışması yaptığı hatta kendi partilerine değil de DEM Parti’ye oy istemek için mahalle toplantılarına katılması çok konuşulmuştu.

Aziz Mahmut Hüdayi Türbesi nerede, ziyaret saatleri kaç? Aziz Mahmut Hüdayi Türbesine nasıl gidilir? Aziz Mahmut Hüdayi Türbesi nerede, ziyaret saatleri kaç? Aziz Mahmut... Haberi Görüntüle

'İSTİKLAL MARŞINI OKUMAM' DİYEN ADAY İÇİN OY İSTEDİLER 

CHP Akdeniz Belediye Meclis Üyesi ve 2024 yerel seçimlerinde CHP Akdeniz 6. sıra belediye meclis üyesi adayı Bayram Yıldırmaz, "İstiklal Marşı okumak zorunda değilim" diyerek belediye meclis toplantısında, İstiklal Marşı okumayan DEM Parti Akdeniz Eş Belediye Başkan Adayı Nuriye Arslan ve sürekli olarak güneydoğu illerine sözde Kürdistan tanımlaması yapan DEM Parti Mersin Milletvekili Ali Bozan'ın yanında açık açık DEM Parti'ye oy istediği fotoğrafları kirli ittifakı bir kez daha gün yüzüne çıkardı.

Gibi dizisi Nermin, Ceyda, Yeliz kimdir? Instagram adresleri ne? Gibi dizisi Nermin, Ceyda, Yeliz kimdir? Instagram adresleri ne? Haberi Görüntüle

CHP AKDENİZLİ KENDİ SEÇMENİNİ DEM'E YÖNLENDİRDİ

CHP'nin kendi seçmenini de Akdeniz'de DEM Parti'ye yönlendirdiğinin açık kanıtı olan bu seçim çalışma fotoğrafı, Mersin'de çok konuşuldu. Tavşan aday çıkartan CHP'nin, seçmeninden belediye başkanlığı için DEM Parti'ye, meclis üyeliği için CHP'ye oy vermesini istediği öne sürüldü. CHP'li Meclis Üyesi ve Adayı Bayram Yıldırmaz'ın DEM'lilerle yaptığı Akdeniz İlçesi Müfide İlhan Mahallesi'nde seçim çalışmaları kapsamındaki ev gezisi de tüm iddiaları kanıtlar nitelikte.

Terörden değil petrol aranmasından rahatsız oldular! Diyarbakır Barosu, Diyarbakır'da petrol aranmasına karşı çıktı! Terörden değil petrol aranmasından rahatsız oldular! Diyarbakır Barosu, Diyarbakır'da petrol... Haberi Görüntüle

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTI 

DEM Parti Mersin Milletvekili Ali Bozan'ın, CHP'li Yıldırmaz'ın ve Nuriye Arslan'ın olduğu seçim çalışmasını sosyal medya hesabından açık açık paylaşması kirli ittifakın başka bir kanıtı oldu. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Loading