Yandex Metrica

Kimyevi depolama tesisinde korkutan yangın! Valilik'ten son durum açıklaması geldi

Kimyevi depolama tesisinde korkutan yangın! Valilik'ten son durum açıklaması geldi

Kocaeli Körfez ilçesindeki Tüpraş rafinerisi yanında yer alan bir kimyevi depolama tesisinde yangın çıktı. Kocaeli Valisi Seddar Yavuz yangına 45 araç ve 105 personel ile müdahale edildiğini ve can kaybı olmadan yangının kontrol altına alındığını söyledi.

Gündem

23.01.2024, 22:14

Kocaeli'nin Körfez ilçesindeki Tüpraş rafinerisinin yanında bulunan bir petrol fabrikasında yangın çıktı. Alanda patlamaların olduğu bildirildi.

Kızını taciz eden baba tutuklandı mı, ne oldu? Kızını taciz eden baba kim? Kızını taciz eden baba tutuklandı mı, ne oldu? Kızını taciz... Haberi Görüntüle

ALEVLER 20 METREYE YÜKSELDİ

Alevler 20 metreye kadar yükselirken alanda patlamaların olduğu ve çok sayıda itfaiye ekibi bölgeye sevk edildiği belirtildi.

İstanbul'da kuvvetli yağış hasara neden oldu: Ağaçlar devrildi, çatılar uçtu! İstanbul'da kuvvetli yağış hasara neden oldu: Ağaçlar devrildi, çatılar uçtu! Haberi Görüntüle

'CAN KAYBI OLMADAN KONTROL ALTINA ALINDI'

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, TÜPRAŞ ve organize sanayi bölgelerindeki itfaiyeleri de buraya yönlendirdiklerini belirtti ve şu şekilde konuştu:

42 araç ve 105 personelle olaya müdahale etmeye başladık. Çok şükür ki başka tesislere sıçramadan, can kaybı olmadan yangın kontrol altına alındı. Bir kez daha 'geçmiş olsun' dileklerimizi iletiyoruz. Şehrimiz bu tür endüstriyel yangınlara karşı tatbikatı çok sık yapan, bilgi, birikimi ve tecrübesi çok yüksek bir şehir. Bu sayede şu an için yangını kontrol altına almış bulunuyoruz. Ümit ediyoruz ki bu tür yangınlar hiç olmaz ama olduğu takdirde de müdahale edebilecek kapasiteye sahibiz.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading